Opinió

L'obligació de ser agraïts

No seria lògic recuperar els homenatges i organitzar-ne un per ovacionar (curt i ras) Xavi, Puyol i Valdés?

1 Algú, en èpoques pretèrites, va decidir que el Barça no fes més partits d'homenatge. Era aquell temps en què el barcelonisme no guanyava res. Ara que el Barça ho ha guanyat tot i que ha fet d'una generació de futbolistes una imatge per a la història del futbol, no seria lògic recuperar els homenatges i organitzar-ne un per ovacionar (curt i ras) tres futbolistes únics com Xavi Hernández, Carles Puyol i Víctor Valdés?

2 No hauria de sortir el president del Barça per fer un primer homenatge oral pels tres immensos futbolistes que deixen el barcelonisme orfe? De passada, podria explicar quan va pagar Sandro Rosell per Xavi Hernández i quants bots ha fet Javier Faus amb el que s'estalviarà de fitxa?

3 En canvi, algú em pot explicar (si ho ha entès) la gestió de l'adéu de Cesc Fàbregas, que sembla molt ressentit (aparentment) amb el barcelonisme i m'atreviria a dir que amb el país? Les lloances a José Mourinho, la negativa a donar les explicacions en català als periodistes del país que són al mundial del Brasil... Què li passa al bon jan del Cesc?

4 Per què no comença el Barça la temporada amb un gran homenatge a Valdés, Puyol i Xavi i deixem el Joan Gamper per als turistes ja d'una manera definitiva? No és cada curs que passa, i ja des de fa uns quants anys, una broma per anar-hi amb tovallola per tal que el club vengui samarretes a la botiga?

5 Luis Suárez, al Barça? Si és així, aquells habituals que criticaven (i gairebé acusaven de traïdor) el germà de Pep Guardiola, representant del jugador, perquè estava negociant amb el Real Madrid un hipotètic traspàs, demanaran ara un homenatge per a ell? No, oi?

6 Eliminen Espanya i encara ningú no veu que és impossible arribar a final de temporada sense asfixiar-se amb uns jugadors que disputen una lliga amb vint equips, una copa amb eliminatòries a doble partit, la Champions i costellades diverses?

7 El pèssim mundial d'Iker Casillas es deu en part a Florentino Pérez i a José Mourinho? Pot un porter, igual que un jugador de camp, ser titular si no ho és amb el seu club?

8 M'asseguren que l'enganxada de dits que s'ha fet el grup Mediaset (Tele 5, Cuatro...) amb el mundial de futbol és dels més durs que es recorden. Que Espanya només tingui dos partits interessants, amb el que han arribat a pagar (sembla que uns 35 milions d'euros)... Això es pot recuperar d'alguna manera?

9 Recordem tots plegats aquests dies el que ha passat amb la selecció espanyola perquè, a partir de setembre, no comencem (tots plegats) a ser insuportables amb la broma aquesta de cada any sobre qui guanyarà la Pilota d'Or? Oi que després del ridícul, i per molt bo que sigui Sergio Ramos, no tocarà debatre res?

10 Algú em podria passar pel traductor el Barça de bàsquet? Gràcies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)