Opinió

Els tres tenors

1 Leo Messi, Neymar i Luis Suárez al mateix equip... i el debat és com podran jugar junts? Voleu dir que no ens passem amb els debats? Què diria el barcelonisme si el Madrid tingués junts aquests tres tenors?

2 Luis Suárez, 80 o 90 milions, Alexis com a torna? Està segur el Barça d'aquesta costosa operació econòmica? Com es pot dir que pensen a pagar 90 milions d'euros per Luis Suárez i que algú s'empassi que Neymar en va costar 40? No és destapar el bunyol de contracte fet al brasiler?

3 Una dada curiosa: l'adjunt al director general esportiu cobrarà més que el director general esportiu del Barça, oi? És a dir, Carles Puyol cobrarà més que Andoni Zubizarreta? Resposta: sí.

4 Sabeu que, sense fer tant soroll com en el cas de Rosell i Neymar, qui ha negociat, ha tancat i ha pispat Luis Suárez al Real Madrid ha estat Josep Maria Bartomeu? M'expliquen que només per dues hores el Madrid no va passar davant del Barça. Per què? Ho explicarem aviat.

5 No haurien de tenir els grans clubs una mica més de cura amb els fitxatges de les grans estrelles que neixen (o es fan grans) en el mundial? Fem una llista d'estrelles mundialistes que després van tenir una continuació que no va estar a l'altura del que van fer en un mundial? Oleg Salenko, Totò Schilaci, Diouf...

6 Aplaudim la selecció del Brasil, que en una demostració del que és la comunicació del segle XXI obre les portes a càmeres i periodistes per captar els jugadors dins de la concentració i podem veure els jugadors a la piscina, jugant o tallant-se els cabells? No és això normalitat comunicativa en lloc d'aquests búnquers en què s'han convertit determinades seleccions?

7 Sabeu que el jugador del Bayern de Munic Toni Kroos va ser ofert al FC Barcelona abans que al Real Madrid i que el club blaugrana el va rebutjar?

8 Sabíeu que una de les exigències de Sir Elton John per actuar ahir a la nit en el Festival Jardins de Cap de Roig era tenir un camerino a prop d'on havia d'actuar amb una televisió gran de pantalla plana en la qual s'havia de poder veure Sky Sports? Sabíeu que l'organització li va posar una connexió perquè també pogués veure, si ho volia, el partit entre França i Alemanya?

9 Volen tancar Teledeporte i tothom es queixa que es liquidi un canal d'esports. Però és la crònica anunciada des del dia que TVE va decidir portar la centralització dels esports de Sant Cugat a Madrid. Olga Viza, Martí Perarnau, Estadio 2... història esportiva de la televisió, assassinada ara al crit de “correm-hi tots”. Per què ningú a Madrid es va queixar d'aquell final d'etapa a Catalunya amb la millor època esportiva en la televisió pública? S'ha de salvar un canal que té un 0,7% de quota de pantalla?

10 No us va semblar deliciós el reportatge que va publicar dimarts en aquest diari en Xavi Ballesteros sobre la figura del blaugrana Àlex Abrines a casa seva envoltat i empastifat de productes del gènere fantàstic com ara Star wars i El senyor dels anells? No són precisament reportatges com aquests (que el futbol darrerament prefereix amagar per divisme) els que acosten l'esportista a l'aficionat?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)