Opinió

Xarxes socials i comunicats

Cal que Neymar ens ensenyi que s'ha trobat a Eivissa una bacallanera com Paris Hilton? És bona la influència d'Alves?

1 Podríem demanar a Neymar que deixi de fer publicitat de la seva vida d'una manera desenfrenada a través de les xarxes socials? Cal que ens ensenyi què dina, amb qui, on va, com vesteix i qui es troba? Cal que presumeixi d'haver-se trobat a Eivissa una bacallanera (amb tots els respectes) com Paris Hilton?

2 És bona la influència de Dani Alves en el jove jugador brasiler? Més que dos futbolistes, acaben semblant, amb la seva exposició permanent –per exemple a l'Instagram– del que han fet aquest estiu, els dos avis dels Muppets.

3 Cal que tots els comunicats mèdics del Barça acabin amb la frase: “La seva evolució marcarà la disponibilitat per al proper partit”? Ja ho sabem, coi.

4 Més enllà de la deplorable relació entre Arbeloa i Casillas, no és sancionable moralment que el defensa faci una repiulada a Twitter d'un text d'un grupuscle de seguidors del Real Madrid que usen l'insult molts cops per opinar sobre el que passa al Madrid? No hauria de sortir a explicar per què ho ha fet? O ja li està bé aquesta situació bèl·lica?

5 Diu Keylor Navas que quan era petit es feia entrevistes a si mateix i que, a la pregunta “què vols ser quan siguis gran?”, es responia: “Vull jugar amb el Real Madrid.” Hi ha algú a la sala que tingui una trompeta i un embut?

6 No us sembla apassionant la pugna entre Bravo i Ter Stegen per saber qui serà el titular? Tot indica que ho serà l'exporter de la Real Sociedad, però no hauríem d'aplaudir el que hem vist de l'alemany?

7 Sabíeu que, a hores d'ara, la franquícia del Manchester City amb seu a Nova York ha desestimat el fitxatge de Xavi Hernández per al mes de gener? Sabíeu que no acaben d'entendre per quins set sous Xavi s'ha acabat quedant al Barça?

8 Queda escrit per si va bé o va malament: no us sembla al·lucinant l'equip de bàsquet que estan fent Joan Creus i Xavi Pascual per a la temporada vinent?

9 Qui ha enganyat Marc Márquez per fer la campanya de Lotus amb una cara manipulada lamentablement amb el Photoshop i amb un penjoll estranyíssim que no lliga gens amb la seva imatge?

10 Qui és el representant del nou fitxatge del Real Madrid James Rodríguez? “No hay más preguntas, señorita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)