Opinió

Abans de la Diada

No estaria bé que algun jugador potent del Barça o de l'Espanyol donés suport a la V de la Diada o es mostrés a favor de la consulta?

1 No estaria bé que algun jugador potent del Barça o de l'Espanyol donés suport a la manifestació de l'11 de setembre o es definís a favor de la consulta (no cal declarar-se independentista)? No és d'ovació de gala el lideratge que ha agafat Guardiola de cara a la consulta gravant un missatge en anglès explicant que el que vol Catalunya és, senzillament, votar?

2 No hauria, Josep Maria Bartomeu, de prendre posició a favor de la consulta, com ha fet Joan Collet en l'Espanyol? No és un moment en que el país necessita els grans clubs al costat?

3 Ara que estem tan a prop de la Diada i de la consulta, no us van esgarrifar les paraules del pare de Munir a El Mundo quan va declarar que no va aguantar més de quatre mesos a Barcelona pel català, i va afegir, literalment, “Esto es España, o qué?”

4 Parlant de Munir, no és de vergonya aliena la inexplicable convocatòria del davanter del Barça a la selecció espanyola amb només un partit i mig oficial amb el primer equip? No es veu massa el llautó que és per fer-lo debutar i evitar que pugui jugar amb el Marroc? No us sembla de riure les baixes de les convocatòries de les diferents seleccions per jugar totes aquestes inexplicables costellades de començament de temporada?

5 Algú dels serveis mèdics del Barça no hauria d'explicar què va passar amb Cesc? L'altre dia se'm van posar els (quatre) pèls de punta quan vaig veure que a l'Instagram el jugador català del Chelsea escrivia que havia tingut problemes de pubàlgia durant vuit mesos i que, sortosament, ara ja estava curat?

6 No ens estem passant amb els elogis als jugadors del filial del Barça que juguen (i molt bé) en el primer equip? Un jugador del vestidor m'explica que aquesta setmana Munir ha estat molt preocupat sobre com va jugar diumenge a Vila-real. No sembla haver-hi la permanent necessitat de mostrar el poder de la Masia davant la sanció de la FIFA?

7 Escolto a la Cope que Florentino Pérez hauria dit: “Si fitxo Falcao he de posar de president Jorge Mendes.” Com és que ha trigat tant el president del Real Madrid a veure la realitat que envolta el vestidor del club blanc?

8 A algú li interessa certament el que opini Mourinho sobre Luis Enrique? I què, si li cau bé? Tranquils: algun dia deixarà de ser així. El temps ho dirà.

9 Llegeixo que TVE ha decidit tancar Teledeporte i sento veus en contra. Quina pena que els mateixos que es queixen ara no la seguien mai i, sobretot, quina gran pena que encara ningú no hagi desemmascarat qui va assassinar els esports de TVE, que són tots aquells que van decidir transportar-los de Sant Cugat al Pirulí fa anys. Ningú no enyora aquella època dels Pedro Barthe, Martí Perarnau, Olga Viza, Carlos Martín, Pere Ferreres, Pepe Ruiz Orland, Rosa Maria Garriga,
Miquel Àngel Rosselló i tants i tants d'altres que van fer una televisió esportiva com mai hem vist més a TVE?

10 Per acabar, quant temps feia que la immensa majoria de periodistes i aficionats no havien vist un partit de bàdminton? No semblava que després del triomf mundial de Carolina Marín, diumenge passat, tot Espanya sabia d'aquest esport?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)