Opinió

Qatar dos mil tot

No és un descrèdit per a l'esport en general que els propers mundials d'esports populars es facin tots a Qatar?

1 No és un descrèdit per a l'esport en general que els propers mundials d'algunes de les disciplines més populars (futbol, atletisme, ciclisme i handbol) es facin tots a Qatar? No és extraordinàriament sospitós?

2 No és ja el súmmum que el mateix president de la FIFA, Joseph Blatter, investigui el seu mateix organisme futbolístic internacional per saber si hi va haver suborns en la concessió de Qatar i de Rússia com a seus del mundial de futbol de l'any 2022?

3 Algú dubta que Qatar deixarà de ser patrocinador del Barça quan s'acabi el contracte i que, en cap cas, renovarà? N'estem segurs, oi, que l'assemblea tombarà la continuïtat d'aquest patrocinador indigne?

4 Això que està passant amb Leo Messi no pot tenir un component fiscal? Voleu dir que l'argentí no té pànic de més investigacions fiscals i voldria tocar els dos per garantir una pau impositiva? Si, a més, l'equip no acaba de rutllar, no té un punt de lògica?

5 Si les últimes setmanes ens hem preguntat què passa amb Gerard Piqué i Luis Enrique, no hauríem de preguntar què passa ara entre Martín Montoya (que ja ha arribat a un acord amb el Barça per marxar) i Luis Enrique? Com és possible que el jugador que més partits va jugar amb el filial quan Lucho era l'entrenador no hagi jugat aquesta temporada? Què ha passat?

6 Tenir un vestidor enfrontat té aquestes coses. Algú s'ha sorprès per les declaracions de Xabi Alonso dient que Neuer, del Bayern de Munic, és el millor porter que ha vist mai? Mourinhistes vs. casillistes. Ha començat la caiguda de Xabi Alonso com a antic símbol madridista? És la guerra.

7 No és preocupant per al futbol que un partit Alemanya-Espanya (encara que sigui amistós) sigui devorat en audiència per una pel·lícula, encara que sigui Lo imposible del Jota Bayona? Tele 5 va avantatjar de 7 punts Cuatro amb l'emissió del partit de l'equip de Del Bosque.

8 Com és que l'Espanyol no es querella o presenta una demanda contra Paulo Futre per la gravíssima acusació que va llançar contra la honorabilitat del club, en què assegurava que l'Atlético de Madrid es va deixar guanyar contra l'equip blanc-i-blau perquè Jesús Gil els va ho demanar per tal que l'Espanyol salvés la categoria? Com és que Juli Pardo, antic president de l'Espanyol, tampoc reclama explicacions. I la Lliga de Futbol Professional, no n'ha de dir res, o demanar que Futre sigui investigat?

9 I la setmana de la mort de la duquessa d'Alba, acabem amb una anècdota real de quan el Barça el presidia Joan Laporta. Sabeu que Eugenia Martínez de Irujo (filla de la traspassada) anava a l'autocar que va transportar els directius del Barça des de l'hotel de Madrid cap al Santiago Bernabéu el dia que l'equip de Guardiola va guanyar 0-2 al Real Madrid? Per cert, anava al darrere de tot mentre directius com ara Magda Oranich i Jan Boix cantaven l'himne del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)