Opinió

No entendre res

Un exdiputat estarà per sobre d'un excorresponsal a la Casa Blanca en l'àrea de comunicació del Barça?

1 Amb tot el respecte que tinc a l'Albert Soler, però un exdiputat socialista estarà per sobre d'un excorresponsal a la Casa Blanca en l'àrea de comunicació del Barça? O menyspreen la premsa o han perdut l'oremus.

2 Tres setmanes que no sabíem què li passava i una per recordar com d'immens és. Leo Messi torna per la porta del millor jugador del món. Dos hat-tricks consecutius, dues trinxades a dos rècords de dos mites, Telmo Zarra i Raúl González. Quan s'acabaran els reptes del crac argentí?

3 Sabíeu que el 2 de gener es farà, per fi, l'estrena de l'imprescindible pel·lícula documental Messi, produïda per Mediapro? Sabíeu que s'està treballant perquè hi hagi una gran estrena amb la presència del director Alex de la Iglesia i d'un dels guionistes, Jorge Valdano?

4 No us fa pena Thomas Vermaelen? No és un cas de desgràcia en què es pot criticar el seu fitxatge, però en què hauríem de fer tots plegats un exercici d'empatia per posar-nos a la pell d'aquest noi i imaginar-nos el calvari que deu estar passant?

5 Dit això, no mereix aquest cas una roda de premsa explicativa per part del president i/o el director esportiu sobre com és que van fitxar un jugador que acabava contracte amb l'Arsenal el proper 30 de juny? I explicar si es cert que els serveis mèdics van arrufar al nas quan va passar la revisió mèdica desaconsellant el seu fitxatge?

6 Com? El Real Madrid fent un comunicat reclamant la Pilota d'Or per a Cristiano Ronaldo pel que ha dit Michel Platini, president de la UEFA? El que diu Platini no és una opinió personal dient que, per ell, el guardó hauria de ser per a un futbolista que hagi guanyat el mundial? No fa vergonya l'actuació de la junta de Florentino Pérez?

7 Si us plau, us podríeu baixar el podcast de l'entrevista que la matinada de dijous a divendres van fer els companys de la Cadena COPE a Valeri Karpin, entrenador del Mallorca? Esplèndida. Comprovareu una allau de sinceritat respecte al que pensa un entrenador del caos que regna en la directiva de les Illes.

8 Recordant aquesta setmana el desè aniversari del vodevil i esperpent de Fresno amb aquella inoblidable sessió de la Federació Internacional de Patinatge i les múltiples pressions del govern del PSOE al no-reconeixement de la federació catalana, ens hem oblidat que va ser allà, en una entrevista l'endemà que va fer a RAC1, quan Josep-Lluís Carod-Rovira, en aquella època president d'ERC, va demanar el boicot als productes espanyols? No recordeu el merder que hi va haver?

9 Observo que Josep Vives deixarà de ser president de La Bruixa d'Or Manresa el 30de juny. Felicito el Josep. Coneixent-lo, em podrà explicar algun dia com ha aguantat tant de temps al càrrec quan no ho necessitava gens ni mica?

10 Llegeixo en la premsa americana que l'actor Mickey Rourke (inoblidable a Nou setmanes i mitja i a El cor de l'àngel) va tornar ahir a boxejar professionalment, però no en el cinema, sinó als rings de debò. No hauria de deixar de fer el ridícul amb aquesta cara, horrorosament operada, i començar a pensar en una retirada digna?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)