Opinió

Només queda un any

Aquest 2014, Simeone no ha estat millor entrenador que Guardiola i que Mourinho, almenys per fites assolides?

1 Una bona notícia: s'ha acabat el desastre aquest de la Pilota d'Or. Una mala notícia: només falten 51 setmanes perquè se n'entregui una altra. No us sembla esgotador aquest tema?

2 No és el pitjor exemple del treball en equip aquest premi, col·locat a l'extrem de l'individualisme, en què és més important el singular que el plural?

3 Com a exemple cabdal, com és possible que un equip com l'Atlético de Madrid, que ha guanyat una de les lligues més importants del món (l'espanyola) i que ha quedat subcampió d'Europa, no tingui cap futbolista entre els onze millors de l'any?

4 Quan ho preguntes, els entesos responen: és que juguen com un bloc i és difícil destacar-ne un en un premi individual. Doncs és un drama. No hi havia cap jugador colchonero per situar? I aquest 2014, El Cholo Simeone no ha estat millor entrenador que Guardiola i que Mourinho, almenys per fites aconseguides?

5 No us va semblar que quan Thierry Henry va llegir el nom de Cristiano Ronaldo com a guanyador de la Pilota d'Or ho va fer amb una desgana evident?

6 Llegeixo en un diari de Madrid: “Mal perdre de Manuel Neuer. El porter del Bayern no va felicitar Cristiano Ronaldo.” No és molt pitjor que Ronaldo no assistís, fa dos anys, a la gala de Zuric quan se sabia que el guanyaria Messi?

7 Parlant de Cristiano Ronaldo. No caldria uns mínims d'educació en la recollida d'un premi en comptes de cardar un crit al final? Només cal veure l'ensurt que va patir la presentadora... No va ser un ridícul colossal?

8 Que l'organització del mundial de Qatar d'handbol contracti espectadors espanyols, els pagui el viatge i l'estada de vint dies a Doha perquè animin l'afició local no és d'una ridiculesa que confirma que els diners compren, fins i tot, els colors dels aficionats?

9 L'informe que van explicar Jordi Borda i Xavi Campos a Catalunya Ràdio (en què s'afirma que Adidas ajudaria Messi si volgués marxar al Chelsea) no només és veritat, sinó que, a més, confirma un gran mal de les grans marques esportives: la no identificació d'un esportista d'elit amb la seva marca. Sabíeu que hi ha una enquesta interna a Adidas que afirma que una majoria immensa de seguidors de l'esport pensen que Leo Messi és de Nike?

10 L'anada del Barça-Atlético de Madrid dels quarts de final de la copa del Rei, al Camp Nou, a les deu de la nit; l'anada de l'Espanyol-Sevilla, a Cornellà-el Prat, a les deu de la nit; la tornada d'aquesta eliminatòria, al Sánchez Pizjuán, a les deu de la nit... Algú té una trompeta i un embut?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)