Opinió

I si...

No veieu
com pot canviar
un club, o millor dit, com pot canviar
el Barça, amb el resultat d'un partit?

1 I si Luis Enrique hagués fet jugar els onze millors (amb Leo Messi al capdavant) a Anoeta contra la Real Sociedad i s'hagués guanyat? Hauria convocat Josep Maria Bartomeu eleccions a la presidència del club a l'estiu?

2I si Luis Enrique hagués fet jugar els onze millors (amb Leo Messi al capdavant) a Anoeta contra la Real Sociedad i s'hagués guanyat? Josep Maria Bartomeu hauria fet fora Andoni Zubizarreta com a director general esportiu del Barça?

3 I si Leo Messi hagués anat l'endemà del partit d'Anoeta a entrenar-se sense la curiosa gastroenteritis? Ens hauríem estalviat un merder considerable amb una convocatòria electoral i la destitució de Zubizarreta?

4I si Luis Enrique no hagués fet la roda de premsa (com la va fer en el fons i en la forma) després de la desfeta d'Anoeta? Ens hauríem estalviat una convocatòria electoral i la destitució d'un alt càrrec del club?

5 No veieu com pot canviar un club, o millor dit, com pot canviar el Barça, amb el resultat d'un partit? Això confirma que l'equip aguanta el club i que, si cal, el canvia. És a dir, els resultats manen.

6 Molta gent pregunta: “És veritat el rumor que assegura que Carles Vilarrubí serà candidat a la presidència del Barça?” Resposta taxativa: no.

7 Sabeu que aquesta setmana ha estat espectacular per a Gerard Piqué? El partidàs que va fer dimecres contra l'Atlético de Madrid; la festa que va organitzar a casa seva per l'aniversari del seu fill, Milan, a la qual van assistir la majoria de jugadors del primer equip, i la posada en marxa de l'aplicació per a iOS (aviat també estarà disponible per a Android) del joc que ell ha creat, Golden Manager, que només en una tarda va tenir més de 50.000 descàrregues.

8 Sabíeu que el president de l'Espanyol, Joan Collet, anava demanant calma a tothom que se li apropava per felicitar-lo pel resultat del partit de dijous contra el Sevilla perquè considera que el partit de tornada, dijous a Andalusia, serà molt dur?

9 Sabíeu que l'exjugador del Barça Deco va ser dilluns passat al concert de Van Morrison en una de les llotges del Gran Teatre del Liceu amb una colla d'amics?

10 Ovacionem i recordem (per sempre més) un fet per a la història del bàsquet mundial, nord-americà, europeu, espanyol, però especialment català, com és la presència dels dos germans Gasol (Pau i Marc) com a titulars en el partit de les estrelles de l'NBA?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)