Opinió

Doncs cap a València

Ara què? Els envelats d'estiu? Després de la reforma dels banys, ara és el torn dels envelats al Santiago Bernabéu

1 Ara què? Els envelats d'estiu? Després de la reforma dels banys de l'últim cop, ara és el torn dels envelats al Bernabéu. Perfecte. Doncs cap a València.

2 Fem un exercici d'empatia: no es pot entendre que el Real Madrid decideixi no cedir el seu estadi per rebre la final d'una copa entre un equip (el seu etern rival històric) que és el que honora un catalanisme militant contra un altre equip que també representa tot el contrari políticament que el club que rebria les dues aficions? No es pot entendre que el Real Madrid digui que no?

3 El problema és com diu que no, d'una manera covarda, d'amagat. Sense anar de cara. No seria més fàcil dir: “No. Al nostre estadi no es xiula el cap d'estat del nostre país, al nostre estadi no volem dues aficions que representen el contrari del que nosaltres som.”?

4 No és lamentable (un any més) que sempre estiguem igual i que no se sàpiga on es jugarà una final d'un (hipotètic) gran títol com és la copa? Tanta feina té la RFEF que no sap posar a principi de temporada nom i cognom a la gran final?

5 No comencen a ser molt preocupants les notícies de compravenda de partits, especialment en el cas de l'Osasuna però de retruc de l'Espanyol, que hi podria haver caigut de quatre grapes? No s'hauria d'investigar fins al final a veure si algú ha estat un trampós? No caldria que Sergio García, que no oblidem que és el capità de l'Espanyol, s'expliqués o es querellés contra l'exgerent de l'Osasuna?

6 M'expliquen que al darrere d'aquest cas hi podria haver un merder considerable amb les apostes. Si fos així, no estaríem parlant de l'escàndol més gran de la història del futbol espanyol?

7 Em diuen que una persona clau per a l'acord entre la Fundació Johan Cruyff i el FC Barcelona ha estat el director general de l'Obra Social La Caixa, Jaume Giró, que ha estat batallant amb el club i amb el crac holandès perquè es pogués arribar a un acord que es visualitzarà demà passat. Algun dia ens explicarà com s'ho ha fet?

8 Gerard Piqué va dir de tot a uns guàrdies urbans de Barcelona d'una manera altiva i desagradable. Mereixia una sanció? És clar que sí. Va demanar perdó? Sí, públicament. 10.500 euros de sanció no és una passada de frenada de la jutgessa quan el fiscal (el fiscal!!!) demanava 900 euros de multa?

9 Parlant de Gerard Piqué, sabíeu que, quan va anar a sopar amb la seva parella, Shakira, i amb Mark Zuckerberg al restaurant Petit Comitè de Nando Jubany va convidar el propietari de Facebook a anar al Camp Nou per veure un partit de futbol tot i que Zuckerberg no és gaire fan del futbol europeu? L'any que ve, potser?

10 Veig una roda de premsa a peu dret de l'alcalde de Lleida, el socialista Àngel Ros, tot envoltat de periodistes. I, al darrere, em sorprèn la presència de Txema Alonso, que va ser jugador de la Unió Esportiva Lleida. Sabíeu que és l'actual regidor d'Esports de La Paeria?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)