Opinió

Els incompresos

Mourinho culpabilitza els jugadors de l'eliminació i Cristiano carrega contra la premsa

1 Quines dues cares són les de la setmana? Sens dubte la de José Mourinho i la de Cristiano Ronaldo. Però, indubtablement, més pel que fan que pel que diuen. El primer, eliminat d'Europa a casa; l'altre, vorejant la vergonya al Bernabéu, perdent a casa per 3 a 4 amb el Schalke.

2 Com es pot entendre aquesta actitud que gasten tots dos, d'incompresos? L'un culpabilitzant de tots els mals de l'eliminació els jugadors (Mourinho), l'altre carregant contra la premsa (com a corretja de transmissió cap a l'afició) i aplicant la llei del silenci fins a final de temporada.

3 Sabíeu que l'eliminació (catastròfica a tots els efectes) d'Europa del Chelsea amb els fitxatges en els darrers temps de Diego Costa, Cortouis i Cesc Fàbregas farà, amb altes probabilitats, que Roman Abramóvitx, propietari de l'equip de Londres, es desfaci de Mourinho a final de temporada?

4 Sobre el Real Madrid, atenció a la voluntat de visitar el Camp Nou amb el pitjor escenari possible: ultimàtum a Ancelotti, crítiques a les estrelles, xiulets a Iker Casillas, portades demolidores... No és un llop amb pell de xai?

5 Podria, Neymar, estalviar-se segons quines frases prepotents per molt que les pensi? És bo afirmar: “Som millor davantera que la BBC” (Bale, Benzema i Cristiano)? Cal dir-ho, a deu dies del clàssic?

6Florentino Pérez, en una roda de premsa deliciosament “mourinhista”, va demostrar ser un altre incomprès pels mitjans de Madrid. Perdó... “pels mitjans de Madrid”, va dir? Sí. Va tenir la barra de dir-ho.

7 En tot el fangar jurídic que viu lamentablement Can Barça, no és tan desastrós el contracte de Neymar com la celeritat amb què va la justícia, en aquest cas tenint en compte la seva habitual lentitud?

8 Es repeteix l'escena de la roda de premsa a corre-cuita de Florentino Pérez el dia que el Marca va publicar un ultimàtum a José Mourinho. Ara l'ultimàtum seria per a Carlo Ancelotti. Ja sabem com va acabar Mourinho. Veurem el mateix final per a Ancelotti?

9 El capità de l'Espanyol Sergio García, tot i que ahir es va acollir al dret de no declarar, va anar a Pamplona com a imputat en el cas del pacte pel partit Espanyol - Osasuna de la temporada passada. Igualment no hauria de convocar una roda de premsa immediata per explicar què va dir al jutge, i deixar-se de comunicats sense ànima?

10 I deixo escrita aquí la pregunta que ahir el tertulià Ernest Folch es feia a RAC1 quan vam assabentar-nos de la notícia de la imputació del capità de l'Espanyol. Si en la política demanem que els imputats abandonin el seu escó, hauríem de demanar el mateix a qualsevol esportista si, a més, el cas és per una compravenda de partits?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)