Opinió

Alerta Digital, alerta Cospedal

Com és possible que Alerta Digital tingui tan poca audiència amb el programa d'humor que emet cada dia?

1 Sobre els xiulets de la final de la copa del Rei entre el Barça i l'Athletic, ha pensat L'Esportiu regalar un cap de setmana els dos programes memorables de La ratonera als seus lectors? Com és possible que Alerta Digital tingui tan poca audiència amb el programa d'humor que emet cada dia?

2 En aquest programa, un dels convidats, un mossèn, va acabar la seva presència telefònica amb un “esto con Franco no pasaba”. L'ovacionem dempeus, si us plau?

3 María Dolores de Cospedal, clarament en campanya electoral amb el lema “tot el que sigui anticatalanisme dóna vots”. Afirma la secretària general del PP que faria desallotjar l'estadi si es xiula l'himne espanyol... No mereix la Creu de Sant Jordi? En tot cas, recomano que aneu al Youtube i busqueu “Pitos al himno francés” i veureu un vídeo en què, en un partit de l'octubre del 2012 a l'estadi Vicente Calderón entre Espanya i França de classificació per al mundial del Brasil, hi ha una xiulada descomunal contra La marsellesa. Per què De Cospedal no va demanar el desallotjament de l'estadi madrileny?

4 Parlant de la número 2 del PP –ja saben que és, a més, presidenta de Castella-la Manxa–, podríeu tornar al Youtube i buscar “¿Aplausos o abucheos a la Cospedal?”? Hi veureu dos vídeos dels treballadors de la ràdio i de la televisió de la Manxa. En el primer es veu com el torero Enrique Ponce li dedica un toro a la plaça d'Albacete amb el so evident de xiulets. En el segon vídeo (que és el que es va emetre), la imatge és la mateixa però el so està manipulat i (oh, miracle!) ja no se senten els xiulets i només hi ha aplaudiments.

5 Parlant d'himnes i xiulades, recordem tots els censuradors de xiulades que al Camp Nou es va decidir retirar l'himne nacional de Catalunya quan hi havia el president de la Generalitat, ja que sistemàticament es xiulava quan entrava Pujol, Maragall o Montilla. Els que xiulaven eren anticatalanistes o, senzillament, protestaven contra els seus governs?

6 Per cert, no hem parlat del president de la LFP, Javier Tebas, seguidor de Fuerza Nueva, que va dir que ell suspendria el partit. Han de dir alguna cosa el Barça o l'Athletic del fet que el seu representant sigui tan poc respectuós amb els clubs que han guanyat més copes?

7 Ovaciono les declaracions a la SER i a RAC1 del vicepresident del Barça Carles Vilarrubí. Es pot ser més clar en les seves opinions sobre María Dolores de Cospedal? Per cert, una altra ovació, en aquest cas al club, per haver batejat la llotja del Camp Nou com a llotja Josep Sunyol.

8 Sobre el partit de demà entre el Barça i el Real Madrid, bravo per les declaracions al Canal Plus de Leo Messi, després del duel contra el Manchester City, en què deia que hem de ser respectuosos amb el Madrid perquè, precisament, quan és més perillós és en circumstàncies com les actuals. No caldria repetir-les cada hora als seguidors del Barça fins que comenci, demà, el partit?

9 M'asseguren que avui Sergio Busquets entrarà a la llista de convocats de Luis Enrique perquè sembla que la seva recuperació està pràcticament enllestida. El veurem, encara que sigui de suplent, demà a la nit al Camp Nou?

10 Per què hi ha tanta gent que quan veu Pep Guardiola li ve gratera? Si ve al Camp Nou, perquè no va a la llotja. Si hagués anat a la llotja, perquè no va a la seva localitat... Ara resulta que Guardiola estava massa pendent de la càmera. Si s'hagués mantingut immòbil haurien dit que ja no té cap sentiment culer?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)