Opinió

El do de la inoportunitat

No caldria que, en lloc d'enviar missatges encriptats, convoqués una roda
de premsa i expliqués ell què passa i què en pensa?

1 La representant de Dani Alves diu que no han arribat a cap acord amb el Barça. M'expliquen des del club que el que demana és injustificable. Ella, en la roda de premsa, ve a dir que l'oferta del club és una falta de respecte. Ja deu tenir algun acord signat Alves amb un altre club o és una mesura de pressió?

2 És bo que, vist el moment que viu el lateral brasiler, molt per sota les seves possibilitats, exigeixi un contracte desmesurat? És bo aparèixer amb declaracions com aquestes que fa la seva representant i exesposa a tres dies del primer gran obstacle que li queda al Barça per saltar en aquest final de temporada?

3 Es pot entendre que hi hagi un enfrontament públic entre el club i Dani Alves. En el fons, és clar. Però, i la forma? És normal que el lateral pengi una fotografia a Instagram amb els pantalons baixats després de la roda de premsa de la seva representant? Què coi està volent dir? O no hi té res a veure?

4L'endemà publica una altra foto a Instagram amb una frase inquietant: “La meva felicitat no depèn dels teus crits.” No caldria que, en lloc d'enviar missatges encriptats, deixés de fer criaturades, convoqués una roda de premsa i expliqués què passa i què en pensa?

5 Aplaudeixo un any més tots els periodistes i patrocinadors que han participat en el Llibre solidari, un clàssic de Sant Jordi. Per només 10 euros, ja tenim aquí l'onzè projecte dedicat a la síndrome de Rett, una malaltia rara. Quin serà el relat que agradarà més aquest any?

6 Escolto que l'Inter de Milà vol fitxar Pedro per a la temporada que ve. El Barça hauria demanat 17 milions d'euros de traspàs i l'Inter només en voldria pagar 10. Em poso les mans al cap pel que em sembla un preu baix. Quant demanaria (i en trauria) el Real Madrid per l'hipotètic traspàs de Pedro?

7 Veig unes noves imatges de Diego Armando Maradona. Se'ns cau el món als qui hem admirat aquest futbolista d'un nivell per damunt de la mitjana. Ningú no el pot ajudar, guiar, ordenar, si us plau?

8 És una raresa dir que no entenc, des del córner de l'Estat, els xiulets al porter del Real Madrid Iker Casillas? Però si és un porter descomunal! Per què se'l castiga tant des de la graderia?

9 Una pregunta que cada jornada, cada temporada, m'inquieta més. Per què no sentim mai dir a un periodista (generalitzant) que un àrbitre ha estat excepcional, com ho fem amb els futbolistes? Per què quan un àrbitre ho encerta tot diem que ha estat correcte o i mai diem esplèndid?

10Llegeixo unes declaracions del president de la LFP, Javier Tebas: “Encara manen els que miraven la televisió en blanc i negre.” És curiós, oi? Això ho diu un senyor que simpatitzava amb Fuerza Nueva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)