Opinió

Copa, lliga i Champions


Luis Enrique (una suposició) guanya la copa, la lliga i la Champions. Què passarà? Continuo pensant que no renovarà

1 El Barça està jugant fantàsticament bé. Arriba al final de temporada fent una exhibició rere l'altra. Contra el Bayern serà més fàcil del que ens pensem. Copa, lliga i Champions. Si guanyem contra els alemanys ja tenim els tres títols a la butxaca. Oi que torna el barcelonisme més extrem, és a dir, més tradicional? De matar el director esportiu i convocar eleccions a guanyar-ho tot. Els extremismes habituals.

2 No hauríem d'aplaudir la planificació de metges, fisioterapeutes i massatgistes aquesta temporada, que han fet arribar l'equip barcelonista al tram final del curs en unes condicions magnífiques (en aquest punt cal tocar ferro), sense cap lesió important i amb els jugadors en perfecte estat de forma?

3 Luis Enrique (una suposició) guanya la copa, la lliga i la Champions. Què passarà? Continuo pensant que no renovarà.

4 No s'està visualitzant un escenari de victòria clara contra el Bayern que ja va bé al club de Pep Guardiola? No s'estan avançant els esdeveniments, cosa que no tocaria tenint en compte que l'eliminatòria ni ha començat?

5 Al·lucino amb la mania que alguns periodistes tenen a Pep Guardiola. No mereix una persona que ha donat tantes alegries al barcelonisme una rebuda dimecres com poca gent ha tingut al Camp Nou? I, després, a guanyar-los. Més enllà de fílies i fòbies, no poden tenir ni un dia de treva, o és que la mala llet els supera?

6 Álvaro Arbeloa fa un gol a l'Almeria. Cristiano Ronaldo, no. Tot en la mateixa jugada. Resultat final: els jugadors del Madrid, abraçant-se, i Cristiano, sol amb cara de mala llet. És això un futbolista d'equip?

7 Però tampoc oblidem el que vaig veure pel canal 3/24. Dos Santos es fa un gol en pròpia porteria que, inicialment, sembla fet per Cristiano Ronaldo. Per la megafonia del Santiago Bernabéu l'speaker crida: “Gooool de Cristianoo Ronaldoooo!” El mateix Cristiano, quan ho sent, alça un braç i fa que no amb el dit índex. Si diem el que va passar en el tercer gol, també hem de dir el que va passar en el segon, oi?

8 El Real Madrid i l'Atlético de Madrid podrien rebre el mateix càstig que el Barça per haver comès irregularitats en els fitxatges de nois joves. Dues preguntes. La primera: s'ho imaginava o va rebre algun avís Florentino Pérez, que ha fitxat cinc futbolistes menors de 21 anys en els últims mesos? La segona: la mà negra que perjudica el Barça és de Madrid, perquè de la FIFA ja no pot ser, oi?

9 És veritat que perilla el partit dels diumenges de Canal+ amb la compra de la multiplataforma del grup Prisa per part de Movistar? Percebeu que la temporada que ve ens haurem d'adaptar a un nou sistema de futbol per televisió?

10 I acabem amb la pregunta del milió i que és un escàndol democràtic si així passa i ningú no hi fa res. Com és possible que la Federació Espanyola de Futbol hagi decidit que l'última jornada de lliga es jugui, en evident horari unificat, el diumenge dia 24 de maig? El mateix dia de les eleccions municipals i/o autonòmiques. És per culpa que el Sevilla jugui l'Europa League? Realment? El dia d'una de les eleccions més importants dels darrers temps? Qui és el sonat que ho ha proposat? No hi ha de dir res el govern d'Espanya ni la resta de la classe política?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)