Opinió

L'última pantalla

Com algú pot discutir encara que Messi és el millor del món? Com algú va poder dir que el Barça se l'hauria d'haver venut?

1 Com algú pot discutir encara que Leo Messi és el millor jugador del món? Com algú va poder dir que el Barça se l'hauria d'haver venut? En dies com aquests, recordo César Menotti (imprescindible a Messi, el documental d'Álex de la Iglesia) quan afirmava que Messi no té rival en la història del futbol mundial, “només Pelé, a qui se li ha de donar de menjar a part”.

2 Com va ser tan insensat Cristiano Ronaldo amb aquell discurs tan poc elegant quan va recollir l'última Pilota d'Or? Un amic seu em va dir l'endemà: “Cristiano no sap què ha fet. Ha despertat la bèstia.” Heus aquí la bèstia. Per cert, com és possible que els bitllets d'avió Barcelona-Berlín per aquelles dates ja estiguin per sobre dels 1.000 euros?

3 Dijous em llevo aviat (com sempre), obro el Twitter i continua la guerra civil entre el barcelonisme. Dir que ets guardiolista cotitza a la baixa i et cau el pes de la democràcia (fins i tot els maleducats i inadaptats socials) amb opinions venjatives. Doncs la veritat, amb els centrals de senyoreta Pepis que té i sense Robben ni Ribéry aguantar gairebé vuitanta minuts a aquest Barça em sembla molt meritori, oi?

4 Per als culers patidors: dimecres algú posarà ciris a la Moreneta perquè guanyi el Juventus? Imaginar-se una final Barça-Madrid és un drama clarament insuportable. Si dimecres va ser un partit angoixant, com seria el dia de la final de Berlín si hi hagués un Barça-Madrid?

5 Després d'una hipotètica final de qualsevol Champions entre el Barça i el Madrid no s'acaba el futbol? No és l'última pantalla, la definitiva d'un joc d'ordinador? Què hi ha després d'això?

6 Algú ens explicarà d'on surt el lema del mosaic “We are ready”? O va aparèixer
per art de màgia? El club diu que no, Nike diu que no... Si us plau, que aixequi la mà el responsable.

7 Entrevisto Pablo Iglesias, secretari general de Podem, i quan li pregunto pel futbol diu que l'entusiasmen Messi i Cristiano Ronaldo. Quan li pregunto pel bàsquet, que és l'esport que més li agrada, diu que és de l'Estudiantes i de la Penya. És a dir, de tot una mica. Per quedar bé amb tothom? Sí. Estem en campanya.

8 Vaga en el futbol espanyol. Un drama. No arribarà un dia que la vaga la faran els aficionats, convertits en uns convidats de pedra en tot: en els horaris, en les transmissions, en les decisions, en els preus, en les dates...? Algú ha pensat en els seguidors de l'Athletic que ja han pagat desplaçament i hotel per a la final de copa?

9 Sabíeu que un dels mitjancers per trobar la pau entre totes les parts és el president de l'Atlético de Madrid, Enrique Cerezo?

10 Última pregunta. Feu memòria: qui és el protagonista esportiu de l'anunci de les natilles d'aquest any? Gràcies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)