Opinió

De quan tot era negre

Serà la lliga per al Barça demà, no ja per la complicada victòria al Calderón sinó pel llançament
de tovallola del Madrid?

1 Fem memòria d'aquell dia 4 de gener (és a dir, fa només quatre mesos) quan el Barça perdia a Donostia i tot era fosc, negre... Recordeu que Luis Enrique era qüestionat, Messi es va barallar en un entrenament amb l'entrenador blaugrana, Zubizarreta era destituït, Carles Puyol va marxar, Josep Maria Bartomeu va anunciar eleccions i el Real Madrid estava un punt per sobre amb un partit pendent. No us sembla increïble?

2 De la baralla i distanciament absolut entre Messi i Luis Enrique hem passat a una relació correcta. De fet Luis Enrique va estar parlant fa uns dies amigablement amb el crac argentí. Està ja tot solucionat?

3 Quin dels capitans del Barça, a l'autocar llançadora sortint de Munic, va demanar al president allò que s'anomena “la prima de l'avió”? Ara les primes van incloses al sou que signen els jugadors. Cedirà amb aquest plus Josep Maria Bartomeu? Tremola Javier Faus.

4 Parlant de Faus, sabeu que consta com a inscrit a la mitjà marató d'avui a Formentera. Arribarà a Madrid pel partidàs de demà al vespre al Vicente Calderón?

5 Seguint amb el tema econòmic, Gerard Piqué, Xavi Hernández, Andrés Iniesta... Quin altre jugador del Barça torna a ser víctima novament d'una inspecció d'Hisenda? Resposta: Javier Mascherano. Té oberta l'acta des del 2011.

6 Sabeu que hi havia un grup important de jugadors del Barça que volia el Real Madrid a la final de la Champions perquè consideraven que era l'ocasió més propícia per guanyar-los?

7 Carlo Ancelotti a la picota. Zidane posicionat. Debat sobre si ha de continuar Cristiano Ronaldo. Crítica descomunal als jugadors d'un exfutbolista com Guti. Gareth Bale desesperat. Iker Casillas fent les maletes. David de Gea preparat per viatjar de Manchester a Madrid. Sergio Ramos parlant que aquesta temporada serà sense títols. Serà la lliga per al Barça demà, no ja per la complicada victòria del Barça al Calderón sinó pel llançament de tovallola que s'està fent a Madrid?

8 Parlant de David de Gea, sabeu que la seva xicota Edurne, que participarà dissabte que ve al festival d'Eurovisió representant TVE, volia que l'acompanyés a Viena, seu de la gala però, per raons futbolístiques, no podrà anar-hi?

9 I Florentino Pérez? Com és que tan pocs discuteixen al president del Real Madrid que té uns números en relació títols-despesa en el seu mandat que, si fos a Can Barça, ja hauria sortit fa anys en globus?

10 Si el Barça B baixa m'asseguren que, des de la direcció tècnica, ja han pensat en el substitut de Jordi Vinyals: Francisco García Pimienta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)