Opinió

L'adéu de Xavi (i Alves?)

Si s'acomiada Xavi, no hauria també, el seguidor culer, d'ovacionar el lateral brasiler per tot el que ha donat al club?

1 Xavi Hernández plega, però abans de marxar, sabíeu que el migcampista del Barça tindrà temps per passar a inaugurar la nova planta d'infants de l'hospital Sant Joan de Déu, en què ell va tenir molt a veure?

2 Xavi se'n va a Qatar i marxa perquè volia jugar i perquè és ambiciós dins d'un equip. És veritat el que va dir Josep Maria Bartomeu que l'oferta de Qatar i la del Barça s'assemblaven molt?

3 Sempre s'ha dit que Pep Guardiola quan era capità va dir a Xavi: “Tu em retiraràs a mi però aquest (assenyalant Iniesta) ens retirarà a tots dos.” La frase és molt encertada i molt repetida. Sabeu que mai Guardiola va dir aquesta frase?

4M'asseguren que Xavi no anirà només amb la seva parella Núria al Qatar. És veritat que hi porten algú afegit i que naixerà d'aquí a uns mesos?

5 M'explica Josep Maria Bartomeu que ja li està bé que les penyes tinguin una quota d'entrades per a les grans finals perquè així ha estat sempre. D'acord. Ara bé, qui viatgi de les penyes, no hauria de ser obligatòriament soci de l'entitat? Perquè fins ara això no passa i em sembla una bestiesa.

6Quants quilos de crispetes hem de comprar per presenciar el nou estiu espectacle que ens oferirà Florentino Pérez amb fitxatge de nou entrenador, nous futbolistes i noves baixes?

7 Sabeu que en l'arribada del Barça de Madrid, dissabte passat a la nit, els treballadors de l'aeroport del Prat van donar per impossible el merder que feien els jugadors blaugrana (especialment Piqué, Alves i Neymar), que fins i tot un d'ells es va posar a ballar amb una de les treballadores quan els va demanar que paressin?

8 Sort que no hem tingut un Barça-Real Madrid en la final de la Champions. Hi hauria hagut un conflicte diplomàtic amb l'ambaixada d'Espanya a Alemanya? Sabíeu que l'ambaixador, aprofitant el dinar oficial del Bayern - Barça a Munic, va demanar als directius del Barça que el dinar oficial en cas d'una hipotètica final entre blaugrana i blancs se celebrés a l'ambaixada espanyola a Berlín? Els directius del Barça van dir que moltes gràcies però que, en principi, no.

9 Escolto la roda de premsa de Carlo Ancelotti d'ahir. No entenc com aquest home pot deixar de ser entrenador del Real Madrid, no només per l'educació que té i per la pau que dóna, sinó per recordar-nos que demà farà un any que el Real Madrid va guanyar la famosa décima Champions. No és una autèntica barbaritat?

10 Em sorprendria… però serà avui també l'últim partit de lliga de Dani Alves al Camp Nou amb la samarreta del Barça? Perquè, si s'acomiada Xavi Hernández, no hauria també, el seguidor culer, d'ovacionar el lateral brasiler per tot el que ha donat al club durant aquests anys?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)