Opinió

L'entrevista més gran mai escoltada

Com és possible el grau exagerat de victimisme de Florentino Pérez, que veu atacs de tothom contra la seva persona?

1 Per un insomni (espero que puntual) vaig poder escoltar l'entrevista que De la Morena va fer, a la SER, a Florentino Pérez. No tinc paraules. Val molt la pena que us la baixeu. Als qui la van escoltar: com és possible el grau exagerat de victimisme de Florentino Pérez, que veu atacs de tothom contra la seva persona?

2 “Tothom m'ataca, el club és molt llaminer i tothom vol manar, em volen col·locar entrenadors, hi ha periodistes que m'ataquen sempre...” Ho hauria pogut dir Josep Lluís Núñez quan era president del Barça. Però no. Era Florentino Pérez. Com és possible aquest atac de personalisme? Sembla que l'única empresa que no pot controlar al cent per cent el president del Madrid és el seu propi club...

3 Però si el victimisme va ser d'al·lucinogen, les explicacions que va donar pel ridícul i sainet de la matinada de dilluns a dimarts en el no-fitxatge del porter David de Gea van ser increïbles, és a dir, no creïbles. A algú li pot passar pel cap i donar com a bona la seva explicació afirmant que el primer contacte entre el Madrid i el Manchester United va ser a dos quarts de dues del migdia del mateix dia 31 d'agost? Au va, home!

4 Sempre hi ha un dubte que s'instal·la quan la lliga s'atura per culpa de les seleccions: quin serà el tema desestabilitzador i a quin club afectarà? La resposta aquesta setmana es va produir la matinada de dilluns a dimarts a Madrid i Manchester. La setmana ha estat de crida i cerca dels responsables del vodevil. No ho són tots? Aquesta obsessió per tancar els fitxatges l'últim dia a última hora no és un error a la recerca de vés a saber el què?

5 M'explica una teoria (de la conspiració) el periodista Santi Segurola. Creu que Florentino Pérez ho tenia tot estudiat i preparat, i que el resultat final de la negociació és una farsa. El que el president del Madrid buscava era renunciar a De Gea després dels crits de “Keylor, Keylor!” de la graderia del Bernabéu dissabte passat i evitar la despesa tenint en compte que el porter del Manchester queda lliure el curs que ve. Florentino va deixar entendre a la SER que Segurola (sense citar-lo) és una mala persona. Conec Segurola: els asseguro que al marge de gran periodista és millor persona.

6 Molta gent ha dit aquests dies per resumir la situació: “pobre noi” (parlant de De Gea). Pobre noi? No va jugar al límit totes les seves cartes? No va pactar amb el Real Madrid un fitxatge dues temporades abans d'acabar el contracte? Si no vols pols, no vagis a l'era.

7 Ens adonem tots plegats que els més desprotegits són els clubs, que a la vegada són els principals culpables, perquè veuen com els seus futbolistes estrella acaben contracte realment un any abans? De fet, tot aquest merder és perquè De Gea queda lliure l'any que ve i el Madrid va pactar (il·legalment) amb el jugador el sou que cobrarà.

8 Hem parlat molt de David de Gea i de Keylor Navas, però... què passa amb Kiko Casilla? Deixarà el Real Madrid que un porter extraordinari com Casilla quedi permanentment a la banqueta?

9 Escolto les declaracions del pare de Keylor Navas: “La premsa vol un espanyol com a porter del Real Madrid. Per orgull no l'accepten, però saben que Keylor és el millor.” Assumint l'amor de pare i l'evident orgull espanyol, aquest senyor ha llegit els elogis al seu fill per part de la premsa de Madrid o parla per boca d'ase?

10 Marcelinho Huertas jugarà als Lakers de Los Angeles. Que lluny que queden aquelles èpoques que a l'NBA i a Los Angeles jugaven Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson, James Worthy, Byron Scott... amb Pat Riley a la banqueta, i en què tota la plantilla era nord-americana. I si fem memòria per observar com ha canviat l'NBA?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)