Opinió

Els dubtes amb Messi

Calen gires a l'altra punta del món i una sobrecàrrega (sobretot) de partits quan hi ha títols en joc?

1 Tinc seriosos dubtes que Leo Messi arribi al cent per cent al clàssic del cap de setmana del 21 i 22 de novembre. Sabíeu que el crac argentí no podrà posar el peu a terra fins d'aquí a un mes?

2 Gent que l'ha vist m'assegura que Messi, que va rebre abans-d'ahir la visita de Luis Suárez a casa seva, està neguitejat i molt fart d'estar en posició horitzontal i de moure's amb crosses per casa. És normal aquest repòs absolut? Els metges li han dit que sí.

3 Tot i això, sabíeu que Messi ja ha començat els exercicis de rehabilitació al gimnàs que té a casa seva?

4 Llegeixo unes declaracions del metge de la selecció argentina dient que, coneixent Leo Messi, segur que s'haurà recuperat per al Barça-Madrid. Són declaracions trampa o es pensa que desconeixem que uns dies abans hi ha un apassionant Argentina-Brasil de classificació per al mundial?

5 Van caient com mosques –encertada portada d'aquesta setmana en aquest diari–. Ara li ha tocat el torn a Andrés Iniesta. És lamentable el cas del jugador d'Albacete. Us heu fixat que quan arriba al cent per cent sempre té una lesió muscular?

6 Tot i això, si hem de posar una causa de la plaga de lesions a debat és la pretemporada. Calen les gires a l'altra punta del món i una sobrecàrrega (sobretot) de partits amb títols en joc? És normal una supercopa d'Europa i una supercopa d'Espanya (a doble partit) en plena pretemporada, en ple mes d'agost?

7 Escolto el periodista d'Onda Cero Fernando Burgos fent un debat en antena a la zona mixta de l'estadi del Malmö amb Cristiano Ronaldo. Cristiano acaba d'igualar el rècord de Raúl com a màxim golejador de la història del Real Madrid. Burgos li pregunta per Piqué i Kevin Roldán tenint en compte que el portuguès fa set mesos (set!) que no fa declaracions. La resposta de Cristiano és intolerable: “Tu ets intel·ligent. Fes preguntes intel·ligents.” Val la pena escoltar la resposta d'un Burgos esplèndid: “Escolta, cada dia et deixem tots bé i només parlem de com n'ets, de bo. Això és intel·ligència o no ho és?” Bravo, bravo.

8 Gerard Piqué no està entre els 50 millors jugadors de la temporada? Ni Sergio Busquets? Ni Buffon? Tanquem la paradeta.

9 Sabíeu que exjugadors del Barça com ara Roger Garcia, Albert Tomàs i Lluís Carreras es van quedar sense poder votar? Tot i que ho van poder demanar, les paperetes no van arribar a temps i estan indignats per la situació. Eren a Xangai jugant un torneig d'exfutbolistes del Barça.

10 Per acabar, és veritat que va ser Dani Alves qui va rapar el cap a Neymar abans del partit contra el Bayer Leverkusen? No falla. Sort que sempre quedarà la dignitat dels calbs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)