Opinió

‘Coitus interruptus'

Algú va advertir la sobredosi de raigs UVA de Ronaldo quan va recollir la Bota d'Or de l'any passat?

1 Torna la lliga després d'una altra jornada de seleccions, amb partits de segona divisió, absurdes seleccions i lesions a dojo. Ningú es quadrarà contra un calendari indigne que, en lloc d'enfortir el futbol, l'empetiteix?

2 Virus FIFA al marge, amb la repercussió que pot tenir per als equips que cedeixen més jugadors a les seleccions, el problema són possibles lesions. Aquesta setmana li ha tocat el rebre, i de quina manera, al Real Madrid, que haurà de patir la baixa d'un jugador indispensable com Modric de dues a tres setmanes. Però mai no passa res. Continuem doncs amb la cantarella de les seleccions?

3 Per cert, sabíeu que al novembre hi tornarà a haver una quarta aturada en aquesta lliga?

4Parlàvem del Real Madrid amb Modric. Algú va advertir la sobredosi de raigs UVA de Cristiano Ronaldo quan va recollir aquesta setmana la Bota d'Or de l'any passat?

5 Villanovense-Barça en la Copa. Villanueva de la Serena. Visca el calendari. Enhorabona a tots. Ja s'ho trobaran, oi?

6Depenent del resultat, en la tornada costarà més la factura d'obrir els estadis que no el que es pugui recaptar. No és una altra absurditat que acabarà trinxant les cames dels futbolistes per molt jugadors estel·lars que siguin?

7 Raul es retira com a esportista professional. Com em va dir un amic futbolista: però, que no s'havia retirat ja?

8 Rafa Benitez: “Hi ha gent a qui no interessa que ens vagi bé.” Barcelonisme dels vuitanta. Victimisme dels que diuen sense posar noms ni cognoms. No és molt antic això?

9 El xou de Blatter i Platini podria esquitxar Villar, que sempre cau dret. No és un vergonya internacional la inexplicable presumpte corrupció dels caps de la FIFA i de la UEFA i que el futbol mundial estigui agafat amb pinces?

10 És una aposta, cap informació: ni selecció argentina, ni clàssic. Leo Messi no jugarà fins que no estigui al cent per cent. Apostes?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)