Opinió

Una trompeta i un embut

El proper partit europeu de l'equip, contra el Bate Borisov, pot ser proclamat per l'aficionat culer com el Dia Mundial de l'Estelada

1 Aquesta setmana ha estat dramàtica. No ens caldria una trompeta i un embut per al cap amb la polèmica de les estelades, el debat (gairebé inexistent) sobre Qatar, la confusa denúncia d'un àrbitre auxiliar i la pèssima notícia del càncer de Johan Cruyff?

2 Anem a pams. Estelades. Ha aconseguit la desprestigiada UEFA amb la multa al Barça per haver permès l'entrada d'estelades al Camp Nou que el dia 4 de novembre, data del proper partit europeu de l'equip contra el Bate Borisov, sigui proclamat per l'aficionat culer com el Dia Mundial de l'Estelada?

3 Convindria que el Barça pagués a fons perdut les multes que falten fins a final de temporada a la UEFA per l'entrada (que imagino massiva) de banderes independentistes en cada partit?

4No hauria calgut una declaració dura, contundent, ferma del president del Barça Josep Maria Bartomeu o del director general del club, que és qui va anar a la reunió amb la UEFA, en lloc de passar la patata calenta al vicepresident Carles Vilarrubí?

5 Dit això, no caldria arribar amb fermesa fins a les últimes conseqüències contra la decisió arbitrària, sospitosa i indecent de la UEFA, sigui via TAS o, fins i tot, via penal?

6Sobre el cas destapat dijous per L'Esportiu sobre la denúncia presentada a la fiscalia anticorrupció per un assistent de primera divisió per pressions per perjudicar el Barça en el proper clàssic del 21 de novembre, no calen més explicacions amb noms i cognoms?

7 No és llançar la pedra i amagar la mà el que ha fet aquest assistent? No fa ferum de muntatge si no aporta proves? No ens hauríem de preguntar què hauria passat si la denúncia hagués estat a la inversa? Què hauria dit el barcelonisme si la denúncia fos d'un àrbitre assistent contra el Barça?

8 No hauria estat millor que l'àrbitre assistent hagués demanat la defensa del seu cas a un advocat de Madrid i no a un de català?

9 Tema Johan Cruyff. Al marge de la solidaritat sabíeu que, quan la setmana passada al Johan li van diagnosticar el càncer es va quedar clavat però va dir de seguida que volia trobar els millors metges i que volia atacar la malaltia? Es veu que tothom va quedar al·lucinat de la resposta de Cruyff, que, com ja sabem, sabrà més de la malaltia que els mateixos metges?

10 I acabem amb Qatar. No ha estat un problema parlar tant de Qatar sense els qatarians? I ara què s'ha de fer? Una altra assemblea extraordinària o es demanarà confiança als socis demà en una votació per tirar endavant un possible contracte en un futur immediat? És a dir, sí o no a donar poders a la junta per continuar les negociacions amb Qatar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)