Opinió

Les dives

Aquest exercici de divisme malaltís és una tàctica que l'obliga a reivindicar-se a través del narcisisme?

1 He arribat a una edat que tot em fa malpensar. Heu escoltat aquestes noves i, sobretot, ridícules declaracions de Cristiano Ronaldo autollepant-se? No poden ser un exercici de supèrbia extrem per reivindicar-se davant del madridisme després de l'episodi d'aquesta setmana amb Florentino Pérez?

2 “Sóc increïble, sóc una llegenda, sóc el millor.” Aquest exercici de divisme malaltís és una tàctica que l'obliga a reivindicar-se a través del narcisisme? O és una manera d'engrandir la seva imatge de fantasma per enfrontar-se a Florentino? O no recordem com aquest el va recriminar en públic fa cinc dies?

3 Em truca un psiquiatre amic i em diu quin és, per ell, el
diagnòstic de Cristiano Ronaldo: “Trastorn de narcisisme amb algun complex de classe d'origen. Per tant, és evident que el magnífic jugador del Real Madrid té una alteració psíquica?

4Cristiano va saludar Florentino Pérez que anava amb una càmera incrustada al clatell, com acompanyant-la per desig del president. Florentino li va reprendre les declaracions del dia abans: “Irme del Madrid? Por qué no?” El problema no és dir-li, el drama és que Florentino portava la càmera d'acompanyant.

5 La cara de Cristiano és de traca. Primer somriu i quan el president del Real Madrid li reprèn les seves manifestacions, el portuguès arrufa el nas. Tot, just abans del partit de dimarts Real Madrid-PSG. Cristiano va fer un partit lamentable. No va ser molt pitjor la performance que va fer al final del partit: primer somrient i parlant a cau d'orella de l'entrenador del PSG, Laurent Blanc, i després picant l'ullet al propietari del club de París?

6 Benzema. Un bon amic em recorda que hauria de mirar la fotografia que fa uns dies va publicar el Marca on sortia el davanter francès envoltat de desenes de botes de futbol. La immensa majoria eren de Nike. Benzema és Adidas. No defineix aquesta fotografia la intel·ligència del personatge?

7 Sabíeu que el Barça està preparant una protesta formal a l'Ajuntament de Barcelona per la venda il·legal dels seus productes d'una manera inexplicable a la zona dels top-manta del Port Vell de Barcelona?

8 En la lluita de les audiències entre Tele5 i Antena 3, sabeu quan li sumarà a la televisió de Paolo Vasile el share (quota de pantalla) que tindrà la transmissió de demà de l'últim gran premi de motociclisme al País Valencià? Apostem que estarà per damunt del 30%, i més en aquella hora del migdia?

9 Un grup inversor xinès compra l'Espanyol. La cara i la creu. La creu és que Rastar Group, que és el seu nom, cotitza a la borsa de la Xina per valor de tres mil milions d'euros, que és una xifra molt baixa per comprar un club. La cara: el seu propietari, Chen Yansheng, és, segons Forbes, el ric número 254 del món, amb una fortuna de poc més d'un bilió de dòlars aproximadament. Aportarà algun euro de la seva fortuna a l'Espanyol?

10 I acabem amb una obvietat: no és lamentable que veient la temporada que està fent Sergio Busquets (una altra vegada, un altre any) la FIFA no l'hagi situat ni tan sols en la primera llista de finalistes a la Pilota d'Or?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)