Opinió

White Wednesday

Al marge d'un madridisme ranci, què va aportar la presència de Mariano Rajoy a la COPE?

1 Al marge d'un madridisme ranci, què va aportar la presència de Mariano Rajoy a la COPE? Doncs un magnífic espectacle radiofònic, com tot el que fa Paco González, i que va deixar retratat tot un president d'un estat.

2 Heu vist el vídeo de la cara de Mariano Rajoy quan el seu fill Juan li diu a Manolo Lama que “los comentarios que hace en el FIFA son lamentables, casi basura”? Aneu al YouTube, si us plau. El clatellot del pare al fill és dels que veurem molts anys a les xarxes.

3 Modric, Casemiro, Cristiano, Marcelo... els millors jugadors del Real Madrid actualment per a Rajoy? Viva España y su fútbol.

4Cal que Rajoy extremi el seu madridisme fins al límit de semblar un Tomás Roncero amb corbata quan no cita ni Neymar, ni Leo Messi (!!!), com a Pilotes d'Or d'aquest any i cal que digui que Cristiano Ronaldo no li sembla un superb?

5 No us va semblar una transmissió d'un Dimecres Blanc de madridisme no camuflat molt més propera a un discurs d'una assemblea de compromissaris que d'un seguidor a qui agrada el futbol?

6Parlant de Mariano Rajoy, no us sembla que quedaran per a la història les declaracions a la mitja part del partit de dissabte passat al Bernabéu amb 0-2 al marcador, una setmana després dels atemptats de París, dient que el Madrid podia remuntar?

7 Si parlem de dissabte, no és un (altre) descrèdit per a la Pilota d'Or que l'últim dia de votacions fos el dilluns anterior al Madrid-Barça? Els organitzadors no saben mirar el calendari i veure que hi ha un partit clau en una de les millors lligues del món i esperar-se una setmana?

8 El cas Sergio Busquets és terrible. El que és, avui en dia, el millor migcampista del món no ha estat escollit ni entre els vint-i-cinc finalistes. No és una indecència que demostra que això de la Pilota d'Or és una bestiesa?

9 Si parlem del partit de dissabte passat: com és que en la realització de l'enfrontament per televisió no es va punxar ni una sola vegada, ni una, la llotja del Bernabéu un cop acabat el partit? No era notícia la reacció de Florentino Pérez davant l'escridassada del seguidor del Real Madrid?

10 Recordem aquella entrevista que Santiago Segurola va fer a Florentino Pérez a l'inici del seu mandat: “Mi misión es evangelizar al mundo con la palabra del Madrid” o “todo el mundo es del Madrid aunque no lo sepa”?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)