Opinió

‘Sayonara, Chelsea'

No val la pena considerar Mourinho com un dels grans malvats de la història de l'esport mundial?

1 Començarà ara José Mourinho, com fa sempre, una guerra contra el club que l'ha acomiadat, en aquest cas el Chelsea? A veure qui la diu més grossa.

2 Molta gent diu que, si fos per Florentino Pérez, José Mourinho tornaria al Real Madrid. I a mi em sembla que, tal com va marxar el portuguès, em resulta impossible d'acceptar. Però seria un solució magnífica per al Madrid, oi?

3 No val la pena considerar Mourinho com un dels grans malvats de la història de l'esport mundial? No hauríem de recordar sistemàticament que aquest és l'home que va posar el dit a l'ull a Tito Vilanova? No hauríem de recordar que els Ultras Sur van penjar una pancarta al Bernabéu que posava: “Mou, tu dedo nos señala el camino” i que Florentino s'hi referia allà on anava com el principal representant dels valors del madridisme?

4 Allà on va, Mourinho provoca merders, polèmiques i molts maldecaps. Voleu dir que a l'entrenador anglès l'egolatria se'l menja o ja converteix tota la seva vida en un joc de provocació? Calia, per exemple, marxar dijous després de la destitució amb la cara tapada com si fos un delinqüent?

5 Entenem que, fins avui, un dels traspassos més poc encertats dels últims anys és el de Pedro pel Chelsea? Ni li va bé a l'equip anglès, ni li va anar bé al Barça –que ha de viure de Sandro i Munir– ni li va bé a ell –excepte econòmicament–, perquè, al pas que va, es perdrà la propera Eurocopa de futbol?

6 No observeu, cada dia que passa, l'immens error que pot significar per a la història del Madrid que el Barça se li hagi avançat en els fitxatges de Luis Suárez i Neymar? Si no és l'un és l'altre i, si no, Messi. Quin escàndol de davantera.

7 Ha anat molta gent de viatge al Japó amb el Barça o m'ho sembla a mi? I molts convidats pel club també, oi?

8 Doncs Pep Guardiola deixarà el Bayern de Munic a final de temporada. On anirà? Ho ignoro. Quin equip li agradaria entrenar algun dia? El Liverpool.

9 Sorteig de la copa: Barça-Espanyol,
Rayo Vallecano-Atlético de Madrid, BetisSevilla. D'acord, ha estat el bombo, però quina feliç casualitat que siguin tres derbis, oi?

10 I acabo amb Gerard Piqué. Veig que aquesta setmana ha retuitejat el tuit d'un aficionat en què es veia la portada de l'ABC de fa un any amb Sergio Ramos celebrant un gol en el mundial de clubs amb el gran titular: “El millor del món. El Madrid guanya el mundial de clubs.” I al costat, el titular del mateix diari després de la victòria del Barça abans-d'ahir contra el Guangzhou: “El Barça passa a la final d'aquest absurd mundial.” Entreguem a Piqué el títol de defensor del culer?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)