Opinió

La història de sempre

Que va anar a Londres? A menys de dues hores de viatge? Aquest és el problema? O que portava un barret?

1 Podrien deixar d'escampar rumors malintencionats sobre Neymar? M'han arribat ja tantes històries (alguna per via directa) de la junta directiva que tornem al fàstic aquell de: “M'han dit que, l'han vist a, anava com...” Prou.

2 Hi ha aquestes famoses imatges de Neymar en una festa a Londres. On és el problema? Que va anar a Londres? A menys de dues hores de viatge? Aquest és el problema? O que portava un barret? O el xupa-xup?

3 Si fossin certs els rumors, no seria molt millor reunir-se amb el futbolista o amb el pare o amb els representants i cridar-li l'alto abans d'escampar ronya, que és la històrica de sempre del barcelonisme?

4O hauríem de dir del futbol, perquè l'altre dia llegia que la lesió que es va fer Gareth Bale en el Real Madrid va ser per culpa de jugar a golf? El problema del golf era abans del partit de dissabte contra el Rayo Vallecano. Després, ni golf, ni lesió, ni romanços...

5 Veiem el partit entre el City i el Real Madrid, i quan s'acaba em pregunto: quina maledicció ha caigut sobre el Barça per no ser en una semifinal de la Champions vist el nivell del que presenciem a Manchester?

6Veiem el partit de l'Atlético de Madrid i el Bayern de Munic, i quan s'acaba em pregunto: no és una gran pena que aquests dos equips no siguin els que juguen la final de la Champions, perquè aparentment són els dos millors?

7 Pot la UEFA deixar de fer el ridícul? Resulta que en les semifinals entre el Barça i l'Atlético de Madrid els van obligar a jugar amb el segon equipament per problemes per a la retransmissió televisiva. Molt bé. Algú de la UEFA va veure el partit de dimecres i la vergonya televisada de dos equips amb samarretes pràcticament calcades?

8 Avui, jornada espectacular de lliga. Pot ser que l'Atlético de Madrid pagui (o aquesta setmana o la que ve) el desgast tant psíquic com psicològic de jugar dos partits tan bèsties com unes semifinals de la Champions contra el Bayern? Resposta: penso que sí. Ja ho veurem.

9 Com és que no s'ha fet el debat dels motius pels quals la sanció a Simeone ha estat de només tres partits després d'aquella indignitat de dissabte en la lliga al Vicente Calderón?

10 És tolerable el que va fer la banqueta de l'Atlético de Madrid dissabte passat llançant una pilota al camp per frenar un contraatac del rival (en aquest cas el Màlaga)? Resposta: No, no i no. Tres partits de sanció a Simeone no és un càstig ridícul, ínfim i fastigós per la magnitud del que pretenia? Ha quedat camuflada la sanció amb el partidàs de la Champions i ja ens n'hem oblidat? No hauria de sortir algú amb nom i càrrec esportiu indignat amb el que ha fet aquest senyor impresentable per molt (possible) entrenador que sigui de campió de Champions?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)