Opinió

Alves, Mascherano i 20.000 més

Com és que no hem ovacionat els 20.000 seguidors del Barça que van anar a veure la final de copa al Calderón?

1 Hi ha una pregunta que juraria que cada final de temporada faig en aquesta contraportada de L'Esportiu. Des del primer número i cada any: com és possible que el Barça sigui un club que ven tan malament i el Real Madrid un club que ven tan bé?

2 Algú em pot explicar que, al marge de la seva elevadíssima fitxa de la qual es deslliuraria el Barça, de Dani Alves (un dels millors laterals del món) el Barça no rebi ni un euro miserable de traspàs?

3 Però qui va ser el que va signar aquest contracte? O resulta que era una jugada electoral
perquè, en plena campanya,
Alves no marxés quan en els actes de celebració de la Champions va fer evident que deixava el club blaugrana?

4A Dani Alves l'hem vist al seu Instagram ballant, petonejant la seva parella, jugant amb els nens, cantant al cotxe, ballant al saló de casa seva, insultant la premsa, enviant missatges al club... Ara que fa tres dies que estem tots especulant amb si se'n va (o no) al Juventus, no diu res? O ja li està bé aquest joc i tot l'allau de rumors?

5 No caldria una roda de premsa del president del Barça o una dels secretari tècnic perquè expliqui l'estat de l'equip, un balanç de la temporada i una explicació sobre el futur? Tinc entès que Josep Maria Bartomeu en té prevista una en breu. Però quan serà? Espera fer valoracions a saber com s'acaba la final de la Champions d'avui?

6Com és que hem parlat tan poc des de tot arreu dels aficionats que van anar diumenge passat a presenciar la final de la copa a Madrid? Parlo amb alguns d'ells que estan enrarits perquè van passar desapercebuts fins i tot pels futbolistes del Barça, més pendents dels seus fills que d'ells? Com és que no hem ovacionat els 20.000 seguidors del Barça que van anar a veure la final de copa al Calderón?

7 Amb l'aldarull de les estelades, amb un horari infame que en alguns casos els va fer empalmar sense dormir per poder anar a treballar l'endemà dilluns, no mereixen molt més temps que el que els hem dedicat entre tots?

8 No hauríem de (re)inventar la celebració, que ara sembla un “qui dia passa, any empeny”? En horari lamentable i en què els únics nens que vam veure van ser els de la gent de la plantilla, amb discursos plans, sense Leo Messi, sense Luis Suárez, val la pena aquest número? No seria millor reinventar-se?

9 El Barça busca un central. Un clàssic de l'estiu. De cada estiu. Des de fa quan?, ens podríem preguntar. Resposta: 31 de juliol del 2010, el dia que Rafa Márquez va rescindir el contracte. Per tant fa sis anys.

10 Heu sentit la frase de l'any? És de Cristiano Ronaldo, pronunciada abans-d'ahir: “És millor guanyar la Champions que el doblet.” Bona nit i que descansin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)