Programació TV3

Diumenge, 28 maig de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 280'
10.40
Néixer de nou
La Reforma Protestant a la Universitat
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 20'
11.00
Signes dels temps
Germanetes de Jesús
L'espai entrevista Rosaura Rodrigo, germaneta de Jesús. Les Germanetes de Jesús són una congregació senzilla, petita i humil que va néixer a Algèria fa 80 anys. Les religioses són presents a més de 60 països i tenen com a principi viure amb els pobres i com els pobres.
Altres
Durada: 35'
11.35
Pel·lícula: Deixa'm viure
Documental que narra els reptes que l'esportista Killian Jornet va viure al Mont Blanc, l'Elbrús i el Cerví en el marc del Summits of my life, projecte que es basa en quatre anys de preparació intensa, entrenaments, viatges i logística.
Pel·lícules
Durada: 70'
12.45
Esport club
Esports
Durada: 20'
13.05
Polònia
Mariano Rajoy presenta el nou sistema de querelles preventives per evitar el referèndum fent una paròdia de Minority Report. I Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Raül Romeva expliquen la seva visita a Madrid parodiant l'últim viral d'internet. A més, se sap com han reaccionat Susana Díaz i la vella guàrdia després de la victòria de Pedro Sánchez. Mentrestant, Ada Colau, al més pur estil Mary Poppins, ensenya la paraula màgica per desviar l'atenció davant de qualsevol pregunta incòmoda.
Altres
Durada: 45'
13.50
APM? Extra
El programa ha fet un recull de les millors frases de mare. A més, es versiona la coneguda cançó de l'Inspector Gadget i es revisa un dels clàssics del cinema, King Kong. El tràiler d'aquesta setmana està dedicat a un dels films de ciència-ficció del 2017, que tracta el tema de la recerca de vida intel·ligent fora del planeta Terra.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Happy: Un conte sobre la felicitat
La Poppy és una jove divertida, oberta i generosa que decideix apuntar-se a l'autoescola quan li roben la bicicleta. Durant les classes pràctiques, la Poppy ensenya al seu instructor més del que ell li pot ensenyar a ella.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.45
Pel·lícula: Immadurs
Fa 20 anys que el Giorgio, el Lorenzo, el Piero, la Luisa, el Virgilio i la Francesca van ser companys d'escola i també amics. Ara tornen a ser-ho, almenys per uns dies, ja que el Ministeri ha anul·lat el seu examen de selectivitat i l'han de repetir.
Pel·lícules
Durada: 120'
19.45
Raimon: comiat al Palau
Connexió prèvia amb l'últim concert del cantant Raimon.
Altres
Durada: 30'
20.15
Generació digital
Es parla de la tendència de viure menys connectats als dispositius electrònics, deixant d'estar tan pendents de les notificacions. També s'explica com s'ha de fer per evitar que un programa maliciós infecti l'ordinador i s'analitza quin pot ser el futur dels CD.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Raimon: comiat al Palau
S'ofereix l'últim concert del cantautor de Xàtiva. Després de 55 anys trepitjant els escenaris, el diumenge 28 de maig Raimon tanca la seva carrera artística.
Altres
Durada: 115'
23.55
El lloc dels fets
El filipista rebel-Universitat de Cervera
Les caigudes de Barcelona i Cardona l'any 1714 van deixar les mans lliures a les tropes borbòniques per començar la repressió a Catalunya. L'any 1716, Felip V va publicar el Decret de Nova Planta, que instaurava l'absolutisme. Tot el país quedava desmantellat, incloent-hi les universitats. Aquesta situació havia de marcar la història de la Universitat de Cervera, el 1748, la gran aposta educativa de Felip V a escala estatal.
Documentals
Durada: 45'
00.40
Pel·lícula: El padrastre
Michael Harding torna a casa de l'escola militar i es troba la seva mare feliçment enamorada i vivint amb el nou xicot, el David. A mesura que els dos homes van coneixent-se l'un a l'altre, el Michael sospita cada cop més de l'home i es planteja si és realment l'home perfecte per a la seva mare o si podria estar amagant un costat fosc.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.15
Ritmes a l'estudi
The Stamp. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.15
Blues a l'estudi
Blue Heart. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.15
Jazz a l'estudi
Gabriel Amargant. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 105'