Programació La 1

Diumenge, 28 maig de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 205'
09.25
Seguridad vital
Avui es comprova el perill d'una conducció sense l'atenció correcta i s'és testimoni de com molts conductors no respecten el senyal de stop. A més, s'ensenya com viatjar de passatger en motocicleta. Els convidats del programa són Roberto Leal, presentador d'España Directo, i l'actor Gonzalo Trujillo.
Altres
Durada: 30'
09.55
Españoles en el mundo
Inclou Sicilia i Ghana: Ghana és el país escollit pel programa d'avui.
Documentals
Durada: 110'
11.45
Fantastic Duo
Marta Sánchez, Manu Tenorio, La Unión i Manel Navarro participen en el programa per aconseguir el millor duet de la nit. Per aconseguir-ho, cada un d'ells ha de triar un concursant anònim dels tres preseleccionats i interpretar amb ells un conegut tema musical.
Altres
Durada: 135'
14.00
Flash moda
El programa d'avui rep la visita del cantant Antonio Carmona i de la periodista Sara Carbonero. A més, proposa un tractament de bellesa basat en el poder regenerador de les algues i que aporta lluminositat a la cara i té cura de les zones més delicades del rostre com el contorn d'ulls.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Para siempre en Sommerlund
El Paul és un nen de 10 anys que vol ajudar el seu pare, vidu, a trobar una bona dona.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Amor en los fiordos: tormenta de
La Karen es troba amb el Rune, un antic amor de joventut, i reprenen la relació. Aquest l'informa que té la intenció d'abandonar Oslo, ja que ha rebut en herència l'antiga granja de cavalls del seu oncle, en un fiord idíl·lic, i que planeja reflotar-la.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Hablemos de amor
L'Ariel, una locutora jove i famosa experta en relacions, dona consells al seu programa de ràdio. El seu xicot, cansat de ser el xicot perfecte de la noia perfecta, decideix deixar-la just abans d'un contracte important. Llavors tots donen per fet que el Nathan, el millor amic de l'Ariel, és el seu xicot perfecte.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
MasterChef
Ja només queden vuit aspirants, que han de demostrar tot el seu potencial. En la primera prova, amb la visita de la xef María José San Román, preparen diferents tipus d'arròs amb l'ajuda de Loles León i Fernando Tejero. A la d'exteriors, cuinen un menú per a bloguers i instagramers amb l'ajuda de Dani García. I en l'eliminació, reprodueixen alguns dels pastissos de la dissenyadora Patricia Schmidt.
Altres
Durada: 160'
00.45
S.O.S Alimentos. Karra al rescate
Valencia
El programa viatja a València per salvar un dels productes comuns de la zona, pràcticament desaparegut, la taronja blanca. Amb aquest aliment, el Karra cuina al costat dels seus còmplices dos plats que competeixen per formar part de la carta d'un restaurant de la ciutat del Túria.
Altres
Durada: 45'
01.30
Ley y orden: Unidad de Víctimas Especiales
Sueños aplazados
Aquesta sèrie és un drama impactant i emocional que relata la vida i els crims que passen a Nova York a través de la tasca de la Unitat de Víctimes especials del Departament de Policia d'aquesta gran ciutat.
Sèries
Durada: 85'
02.55
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 185'