Programació La 1

Dissabte, 25 novembre de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Maneras de educar
Al costat del professor James Van der Lust, el programa recorre diferents escoles del país per conèixer els projectes educatius més innovadors. Dona consells per millorar la vida a les aules i parla amb professors, pares i alumnes.
Altres
Durada: 30'
10.40
Operación Triunfo
El concurs viu avui la tercera expulsió. El Cepeda i la Thalía han de defensar una cançó en solitari i convèncer els espectadors que mereixen continuar a l'acadèmia una setmana més. La resta de concursants canten nous duets, excepte l'Alfred i la Míriam, que també afronten una cançó en solitari. A més, el talent show rep la visita de Ruth Lorenzo i Maldita Nerea, que actuen en directe, i compta amb el músic Alejandro Parreño, concursant de la primera edició d'OT, com a jurat convidat.
Altres
Durada: 170'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Al programa d'avui es descobreix l'últim paper de l'actriu Manuela Vellés i es convida a gaudir de Billy Eliot, un dels musicals més esperats de la temporada. I amb Silvia Abascal, es parla de la importància del maquillatge.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Inga Lindstrom: baila conmigo
L'Eva és una antiga ballarina que després d'un desengany amorós ha renunciat a la dansa per treballar en un estudi d'interiors. La seva tranquil·la vida fa un gir sobtat quan coneix l'Alban, un atractiu arquitecte que s'acaba de divorciar i s'ha mudat a la casa del costat.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: La dieta digital
La Heike, una mare de família alemanya, observa com tots a casa depenen dels telèfons mòbils o l'ordinador. Després d'una sèrie d'incidents amb internet, decideix prendre una decisió dràstica: deixar tota la família sense línia i amagar tots els aparells electrònics.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Los gallos de la madrugada
La Lola, una dona molt bella, apareix assassinada a la vora del mar, a prop d'un poble de pescadors. Tot va començar uns mesos abans, quan va arribar al poble i va despertar les passions de tots els homes, encara que només un vidu va aconseguir els seus favors.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Estado de derecho, Boicot de ida y vuelta i Vivir en el desierto helado: A mil quilòmetres del Pol Nord, a Longyearbyen, la ciutat més septentrional del món, gairebé no hi ha arbres ni plantes. Dues mil persones conviuen amb tres mil ossos. Si es creuen els límits de la ciutat, és obligatori anar armat. Un ciutadà noruec, un finlandès i una colombiana expliquen com viuen en aquestes condicions tan extremes.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: La extraña que hay en ti
El promès de l'Erica, una locutora novaiorquesa, mor quan rep una pallissa brutal. Impotent en veure que la policia no en troba els culpables, la dona decideix buscar-los pel seu compte i venjar la mort del seu estimat. No obstant això, un agent intueix les seves intencions i intenta dissuadir-la.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.00
Pel·lícula: El hombre de las sombras
La Julia és una infermera que viu en un poble del nord dels Estats Units en absoluta decadència i on han desaparegut diversos nens en poc temps. Ningú no en sap la causa, però els més supersticiosos atribueixen les desaparicions al Cazador, una figura fosca que s'enduu els nens.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.40
Pel·lícula: Fama
El coreògraf i ballarí Kevin Tancharoen dirigeix aquest remake en què un grup d'alumnes lluiten pels seus somnis en una escola d'arts escèniques.
Pel·lícules
Durada: 100'
03.20
Pel·lícula: Two lovers
El Leonard torna a la llar de la seva infància després d'un intent de suïcidi. Mentre es recupera davant l'atenta mirada dels seus pares, es creua successivament amb dues dones. La Michelle és una veïna amb aire misteriós i exòtic, i la Sandra, l'encantadora filla d'un home de negocis.
Pel·lícules
Durada: 100'
05.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 60'