Programació La 2

Dissabte, 25 novembre de 2017
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Premio Iturbi 2017. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 55'
10.30
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 20'
10.50
Héroes invisibles
Mediterráneo central
Aquesta sèrie de vuit documentals té com a protagonistes espanyols que han abandonat les seves còmodes vides per intentar millorar les condicions dels més desafavorits a l'estranger.
Documentals
Durada: 60'
11.50
Para todos La 2
El programa d'avui comença parlant de medi ambient. Vivir con Lobos és la campanya que Ecologistas en Acción porta a terme a Espanya per reintroduir el llop. Va dirigida principalment als ramaders, i intenten mostrar que la convivència amb aquests animals és possible, així com els beneficis que comporta per als ecosistemes. A continuació, es mostra el treball i els projectes d'Intercanvia. Aquest organisme prepara joves que volen ser voluntaris en diferents països i coordina la seva estada.
Altres
Durada: 30'
12.20
Fábrica de ideas de TVE
Programa que busca persones emprenedores i inquietes, amb un projecte interessant per dur a terme.
Altres
Durada: 30'
12.50
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
13.20
Al filo de lo imposible
Groenlandia
Aquest espai emet documentals sobre alpinisme, escalada i altres esports de risc a l'aire lliure.
Documentals
Durada: 30'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
50 años de...
Canciones (Cesc Gay)
Sèrie documental que repassa l'evolució de la societat espanyola a l'últim mig segle mitjançant 15 capítols de mitja hora, realitzats per 15 reconeguts directors cinematogràfics.
Documentals
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Triskell. Bretaña salvaje i Un paraíso invernal
Documentals
Durada: 105'
18.05
80 cm
Delta del Ebro
Aquesta setmana, el prograva viatja fins a la província de Tarragona per endinsar-se en el delta de l'Ebre, el tercer major delta del Mediterrani després del del Nil a Egipte i el del Roine a França. Araceli Segarra, la presentadora, recorre els seus extensos arrossars, veu flamencs i descobreix la manera de pescar una orada.
Documentals
Durada: 25'
18.30
Un país mágico
El Miguelillo continua el seu recorregut per la geografia espanyola presentant llocs i persones màgiques de les províncies de Burgos i Palència, amb l'ajuda de la seva inseparable vespa amb sidecar Travel. Al llarg del viatge, visita llocs de pel·lícula, com el cementiri de Sad Hill, on es va rodar l'enfrontament entre el bo, el lleig i el dolent.
Altres
Durada: 65'
19.35
La felicidad está en el plato
Inclou Alaska i Brasil: Thiago Castanho és un xef que treballa a Belén, una ciutat equatorial situada a la desembocadura de l'Amazones. Treballa en col·laboració amb els pescadors, agricultors i artesans de la zona, amb la intenció d'explorar les arrels de la cuina brasilera.
Documentals
Durada: 50'
20.25
Pel·lícula: Persiguiendo sombras: Fuera de la real
Stone convenç la Ruth perquè investiguin la desaparició de l'advocat Steve Eli, un any enrere. El seu rastre es va perdre en una zona a les rodalies de la quan dos homes van ser brutalment assassinats.
Pel·lícules
Durada: 95'
22.00
El cine de La 2: Gett, el divorcio de Viviane Amsa
Viviane Amsalem es va separar fa anys de l'Elisha, el seu marit, i ara vol un divorci legal per no esdevenir una marginada social. A Israel, el divorci només és possible si el marit hi dona el seu consentiment, però l'Elisha s'hi resisteix.
Pel·lícules
Durada: 115'
23.55
La noche temática: Arenas de silencio
Treballant amb supervivents del tràfic sexual, la realitzadora coneix Virginia Isaias, una dona mexicana que aconsegueix escapar d'una xarxa de tràfic de persones i prostitució amb el seu nadó de sis mesos, i deixa enrere tota una vida d'explotació sexual en creuar la frontera als EUA. Deu anys d'ardu treball més tard, la Virginia comença a reconstruir la seva vida i acaba convertint-se en una gran líder contra l'explotació sexual entre la comunitat llatina del Sud de Califòrnia.
Pel·lícules
Durada: 130'
23.55
Pel·lícula: Rotas
La Consuelo, una dona supervivent de violència de gènere, espera en una estació l'arribada del tren que la conduirà a una nova vida. Durant l'espera, recorda la història que va viure amb la Celia, una companya més jove que va arribar al centre d'acollida on ella va residir vuit mesos, ja que va mirar d'ajudar-la a recuperar la vitalitat i l'autoestima, per apostar per un futur d'esperança. Lamentablement, davant la mateixa cruïlla, les seves vides van prendre camins diferents.
Pel·lícules
Durada: 130'
02.05
La sala Guggenheim
Anni Albers-Tocar la vista
Programa sobre les activitats que desenvolupa el Museu Guggenheim de Bilbao.
Altres
Durada: 30'
02.35
Pel·lícula: Domingo de carnaval
El mateix matí en què comença el carnaval, un home de Madrid troba el cadàver d'una rica i avara prestadora que ha estat assassinada. El principal sospitós és un venedor de rellotges que li devia molts diners a l'anciana, però la seva filla, no contenta amb la detenció del seu pare, comença a investigar pel seu compte.
Pel·lícules
Durada: 80'
03.55
Grandes diseños
Kathryn, dissenyadora d'interiors, construeix una casa ecològica d'inspiració escandinava al jardí del darrere de la casa de la seva mare.
Documentals
Durada: 50'
04.45
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 45'
05.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'