Programació La 1

Dissabte, 21 abril de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 210'
09.30
Comando actualidad
El fenómeno del año
Els reporters del programa acompanyen l'Amaia, l'Alfred, la Miriam, l'Aitana, l'Ana Guerra, el Roi i el Cepeda en els primers passos de la seva carrera musical. Al començament de la seva gira, els concursants d'Operación Triunfo i les seves famílies se sinceren davant de les càmeres, expliquen com s'afronta aquest canvi de vida, com es viu el salt de l'anonimat a la fama.
Altres
Durada: 65'
10.35
Maestros de la costura
El repte d'aquesta setmana és confeccionar un look a mida, com a homenatge a Balenciaga, per als jutges i Raquel Sánchez Silva. A més, al taller de Pronovias, cada aprenent confecciona un vestit. D'aquestes dues proves surten els finalistes, que dissenyen un fabulós vestit de festa d'inspiració i disseny lliure. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 175'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un problema para cada solución
La Gerri té 35 anys i, tot i haver acudit a diverses agències de cites, no ha trobat parella. Quan perd la seva estimada feina com a novel·lista, desitja posar fi a la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 85'
17.25
Sesión de tarde: No beséis a los millonarios
Poc abans del casament amb l'empresari d'èxit Tomas Lindberg, la Lina rep un missatge de text en el qual li demanen que no es casi. El remitent del missatge es fa dir M i la Lina creu que és del seu exxicot de l'adolescència.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.55
Cine de barrio: Me debes un muerto
L'Irma es dedica a llegir el futur i el Manolo regenta un tablao flamenc. Només tenen una cosa en comú: cada un té un soci que li fa la vida impossible. Quan ella esbrina els problemes del Manolo, s'adona que pot ajudar-la a solucionar els seus. Li proposa llavors que cada un mati el soci de l'altre.
Pel·lícules
Durada: 125'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 5'
21.05
Copa del Rey
El FC Barcelona i el Sevilla FC s'enfronten en la final de la Copa del Rei. El conjunt blaugrana busca el seu quart títol de copa consecutiu davant d'un Sevilla que no aconsegueix el trofeu des de 2010. Des de l'estadi Wanda Metropolitano, Madrid.
Esports
Durada: 170'
23.55
Pel·lícula: Pánico nuclear
Els temors d'una guerra freda tornen a revifar als Estats Units amb la mort del president de Rússia. A més, comencen a sorgir tensions entre l'Est i l'Oest amb les sospites de la CIA que un grup de científics russos estan desenvolupant armes nuclears.
Pel·lícules
Durada: 115'
01.50
Pel·lícula: Guerra total
L'enfrontament entre uns motoristes traficants de droga i un grup de policies corruptes en l'adaptació moderna de Cymbeline, de Shakespeare.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.20
Los misterios de Laura
El misterio del fantasma en la máquina
Quan està investigant la mort d'un policia que treballava infiltrat, la Laura i el seu equip descobreixen l'existència d'un hacker perillós i brillant que ha accedit a la base de dades secreta on consta la identitat dels agents de policia que treballen infiltrats.
Sèries
Durada: 45'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'