2a divisió FEF

El Badalona passa a la final autonòmica amb suspens

Copa FEF. La rauxa inicial del Vilafranca va posar l'ai al cor als escapulats

VILAFRANCA 2 (0) BADALONA 0 (3)

VILAFRANCA: Kilian, Guti, Fontanils, Medina, Munta (Triguero, 75'), Díez (Jordi, 65'), Bernat, Oribe, i Òscar Hernando (Guzmán, 80'), Aday i Josu. BADALONA: Arellano, Robusté, Adrià Parera, Moyano, Enric Pi (Oliva, 55'), Maestre, Iván Guzmán (Canelada, 55'), Aly, Bruno Vinicius (Aleix Coch, 72'), Sandro i Nils. GOLS: 1-0 (15') Oribe. 2-0 (24') Oribe. ÀRBITRE: Romero Freixa. T.G.: als locals Bernat, Josu, Díez, Aday i Triguero; als visitants Enric Pi, Maestre i Aly. T.V.: al local Oribe (84') i al visitant Robusté (92'), per vermella directa. PÚBLIC: 150 espectadors. COMENTARI. El Badalona jugarà la final autonòmica de la copa Federació contra la Pobla després de resistir en un difícil duel a Vilafranca. El degà penedesenc es va quedar a un pas d'igualar l'eliminatòria després d'una gran primera meitat, amb dos gols d'Oribe, el millor del partit. El primer, de falta directa des de la frontal, i el segon, en una diagonal i xutant al pal llarg. Abans del descans, l'àrbitre va anul·lar un gol al visitant Enric Pi després d'un refús del travesser en una falta. La segona part va ser un atac i gol del Vilafranca, que no va tenir ocasions clares. La falta d'encert, d'una banda, i la discutida actuació arbitral, de l'altra, van evitar la reacció penedesenca. La final autonòmica, a doble partit, es disputarà el 28 de setembre a la Pobla i el 5 d'octubre a Badalona.