Més futbol

2a DIVISIÓ B

SANT ANDREU

El Sant Andreu ha fitxat Joel (Sabadell), Blanco (Badalona), Llobet (Pobla), Uri (Tenerife B) i Àlex (Ontinyent)

Al tècnic del Sant Andreu, Natxo González, no li agrada fer soroll amb els fitxatges, i ahir en va anunciar cinc de cop. Dues d'aquestes incorporacions són jugadors molt coneguts en el futbol català, i amb molta experiència: el davanter de 32 anys Joel Àlvarez (Sabadell, Gavà, Badalona, Girona), i l'extrem dret, de 32 anys també, Luis Blanco (Badalona, Grama). Natxo ha rescatat aquests dos futbolistes després que els dos hagin estat descartats pels seus clubs anteriors. Blanco va acabar contracte a Badalona després de set temporades seguides i no el van renovar, i a Joel, tot i tenir un any més de contracte, el Sabadell li va dir que no comptava amb ell.

La tercera incorporació quadribarrada és el sorià Álex Cacho, lateral dret de l'Ontinyent (farà 23 anys al setembre), que ha estat titular indiscutible aquest curs històric per als valencians. I els últims dos fitxatges són dos jugadors que ocuparan plaça de sub-23: el lateral esquerre Oriol Grau, Uri, de 22 anys, format a la Damm i exjugador del Santboià i el Castelldefels, que arriba del Tenerife B; i el mitja punta David Llobet (en farà 21 a l'agost), que arriba de la Pobla, però format a l'Europa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)