Més futbol

3a DIVISIÓ

El Palamós torna als entrenaments

El Palamós de Ramon Monràs comença a preparar el nou curs

S'espera l'arribada de dos o tres jugadors per tancar la plantilla

El Palamós va començar ahir a preparar una altra temporada a tercera divisió a les ordres del seu nou tècnic, Ramon Monràs (procedent del Manlleu), que agafa les regnes d'un equip que havia donat el tret de sortida a les dues darreres campanyes sota la direcció de Jordi Condom. Queda enrere un curs convuls i complicat i s'inicia un nou repte en què l'equip, tot i estar condicionat per una capacitat econòmica que s'ha disminuït, pretén transformar la decepció en noves il·lusions.

Xavier Casagran (Palafrugell); Cristian Venzal i Alexis Sánchez (Manlleu); Lluís Micaló, Ritxi Mercader i Eduard Subirana (Cassà); Miki Carós (FE Palamós); i Elies Martí i Àlex Torrent (Guíxols) són els homes que han arribat aquest estiu per reforçar la plantilla. Els que es mantindran a l'equip respecte a l'any passat són el porter Joan Bayona (7a temporada); els migcampistes Ferran Corredor (3a), Marc Vila (2a), Joel Múrcia (2a) i David Cornellà (2a); i els davanters Jaume Duran (2a), Adrià Quintanilla (2a) i Carles Roca (2a).

Tot i estar gairebé definida, la plantilla encara no està tancada del tot. El club treballa a hores d'ara en la incorporació d'un jugador de banda dreta, un davanter centre i possiblement un central, que podrien signar en breu i afegir-se de seguida a l'equip.

La il·lusió com a raó.

«L'objectiu és la permanència, però hi ha il·lusió per fer una bona temporada malgrat les restriccions econòmiques», va indicar el tècnic Ramon Monràs, que confia en una plantilla de «futbolistes joves amb experiència a tercera divisió que poden donar un molt bon rendiment».

Canvis per l'Espanyol.

El Palamós ha variat lleugerament la previsió que tenia en el començament de pretemporada pensant en el partit que jugarà contra l'Espanyol, dissabte a les 7 de la tarda. Si no hi hagués hagut el partit tres dies després del primer entrenament, Ramon Monràs hauria incidit més en l'aspecte físic durant les primeres sessions.

En el primer entrenament, que es va fer al camp annex, hi va participar David Charcos, tot i que difícilment es quedarà, perquè està lluny d'entendre's amb el club. Jaume Duran, lesionat, va seguir la sessió des de la graderia, i també el president, Juli Torrent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)