Més futbol

3a DIVISIÓ

AMPOSTA

Antonio Domínguez (Morell), a l'Amposta

Antonio Domínguez és el darrer reforç de l'Amposta d'Àngel Garcia. El futbolista, procedent del Morell de la categoria regional preferent, ocupa la plaça de central i arriba al conjunt del Montsià per donar consistència a l'eix. Antonio ha estat entrenant-se a prova amb l'Amposta durant aquesta pretemporada i ha satisfet les expectatives de Garcia, motiu pel qual el club s'ha decidit a comptar amb ell per a aquesta temporada vinent. El principal repte que té d'ara endavant Antonio, que ja va participar del triomf per 0-4 en l'amistós de dissabte contra el Gandesa, serà adaptar-se a una categoria més exigent.

A banda d'aquest reforç, l'Amposta comptava amb d'altres jugadors a prova en aquesta pretemporada. Fins a vuit jugadors d'aquest perfil va arribar a tenir Àngel Garcia a les seves ordres a l'inici de la pretemporada, però, segons va reconèixer el mateix Garcia, «era molt complicat entrenar amb una plantilla de quasi 30 jugadors». Així, d'aquests vuit que hi havia en un primer moment, Garcia va decidir quedar-se amb només dos futbolistes a prova. Es tracta dels migcampistes Marc Vernet (Tortosa) i Ramon Folch (Cambrils). Tots dos buscaran fer-se un lloc en els plans del nou tècnic de l'Amposta, al qual intentaran convèncer en els propers entrenaments de pretemporada.


Fa el salt de preferent a tercera després d'estar a prova durant la pretemporada

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)