Girona

El Girona renova Oriol Comas i Marc Aznar fins al 2025

El filial blanc-i-vermell s’ha assegurat la continuïtat de dos joves futbolistes pel seu filial, Oriol Comas i Marc Aznar. Els dos jugadors, amb dinàmica del primer equip, han renovat fins al 2025.

El Girona B comença a agafar color i la feina al despatx no para de treure fruits. Són dues renovacions de talent jove. El club ha confirmat la renovació del central cassanenc de dinou anys, Oriol Comas i del defensa de Mataró, Marc Aznar fins a l’any 2025. Els dos jugadors porten una llarga trajectòria dins del club. Per començar, Comas va aterrar a Torres de Palau provinent del Cassà a l’etapa de benjamí. El cassanenc ha passat per totes les categories possibles durant deu anys fins a aconseguir entrar en dinàmiques del primer equip. Aquest any, serà la seva segona temporada al filial d’Àxel Vizuete i la primera de sènior. Aznar va arribar a l’edat d’infantil després de formar-se a les categories inferiors del San Gabriel. Actualment, el jugador nascut l’any 2006 que està en dinàmica del primer equip, ha finalitzat l’etapa de cadet i podria fer el salt al filial. Això no obstant, el seu rendiment i millora determinarà el seu futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)