Més futbol

2a DIVISIÓ B

Dani Marín, història viva del Lleida

Dani Marín és el jugador més veterà dels de la Terra Ferma

El defensa acumula 192 partits entre lliga i copa amb l'equip blau

Dani Marín és tota una institució a Lleida. Aquest any, el defensa compleix el setè curs en l'equip blau, club en què ha militat en dues etapes, la primera del 2002 al 2006, i la segona del 2008 fins a ara. Amb aquesta experiència, Marín és una veu autoritzada per parlar de l'evolució del club: «A Lleida hi ha hagut canvis, tant esportius com econòmics. En la meva primera etapa, hi havia un equip amb clares aspiracions a pujar. Ara, amb la situació econòmica que vivim ja no hi ha aquesta obligació.» El segon capità del Lleida també parla dels problemes econòmics que afecten l'entitat presidida per Annabel Junyent i com poden afectar el rendiment de l'equip: «Vull ser optimista i pensar que tot acabarà bé. Si afecta els jugadors? L'any passat, tot i no cobrar, vam fer una segona volta amb números de play-off. El diumenge no hi penses, però durant la setmana sí que se'n parla al vestidor», diu Marín.

El defensa destaca un moment de la seva estada a Lleida i parla del futur: «De tot el temps que fa que sóc aquí, em quedo amb la temporada 2003/04 quan vam pujar a segona divisió A amb Bruno i Crusat en l'equip. El meu somni seria acabar la carrera a Lleida, l'equip de la meva vida, juntament amb la Damm, on vaig créixer.»

LA FITXA

DANI MARÍN Vázquez
Lloc i data de naixement:
Barcelona, 01/08/1974
Posició:
Lateral Esquerre
Trajectòria:
Elx (1997/98) Gramenet (1998/99) Getafe (1999/01) Gimnàstic (2001/02) Lleida (2002-06) Terrassa (2006-08) Lleida (2008-?)
Gols:
3 amb el Lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.