3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

AMPOSTA

Àngel Garcia plega i el relleva Jordi Fabregat

El tècnic tarragoní ha decidit deixar l'Amposta per motius familiars i agraeix el tracte rebut

El seu substitut, que torna al club gairebé dos anys després, ja es va fer càrrec de l'equip ahir

Àngel Garcia
EXTÈCNIC DE L'AMPOSTA
«Estava tenint una molt bona oportunitat pel que fa a la meva carrera com a tècnic, però en la vida hi ha altres prioritats, i ara m'he de centrar en la família»
«Agraeixo el tracte rebut pel club, perquè tot han estat facilitats des del primer dia»

Àngel Garcia ha decidit plegar contra tot pronòstic com a tècnic de l'Amposta per motius familiars i el club del Montsià no ha trigat gens a trobar el seu substitut, que serà un vell conegut, Jordi Fabregat, que estava sense equip i ahir a la tarda ja va dirigir l'entrenament.

Àngel Garcia va arribar a la banqueta de l'Amposta aquest mateix estiu i estava convencent sobradament, ja que tot i la retallada pressupostària d'aquesta temporada, ha aconseguit mantenir l'equip fora dels llocs de descens. Diumenge, però, i després d'unes setmanes donant-hi voltes, ja va presentar la dimissió al president, que li va demanar que s'ho acabés de pensar uns dies. La decisió, però, ha estat irrevocable, com explica el mateix tècnic tarragoní: «Estava tenint una molt bona oportunitat pel que fa a la meva carrera, però en la vida hi ha altres prioritats i ara m'he de centrar en la família.» El ja exentrenador de l'Amposta agraeix el tracte rebut per part de l'entitat: «Tot han estat facilitats des del primer dia, mai m'han exigit resultats i estic content per haver pogut debutar en una categoria com la tercera, que és un altre món.» Tot i que amb derrota, Àngel Garcia almenys es va acomiadar de la banqueta «en un camp dels grans», com és l'Olímpic de Terrassa, on el conjunt ampostí va caure derrotat diumenge passat per un contundent 4-1.

Segona etapa a Amposta.

Jordi Fabregat va ser l'opció escollida per l'Amposta per substituir Àngel Garcia, tot i que també treballava amb altres alternatives. Fabregat torna, doncs, a la banqueta ampostina després que fa poc menys de dos anys deixés el club per marxar al Portuense. El curs passat es va fer càrrec de la Rapitenca a mitja temporada, després de la destitució d'Antoni Teixidó, i ara mateix es trobava sense equip. En la seva anterior etapa a l'Amposta, el tortosí de 49 anys va viure dies de glòria, ja que va ascendir l'equip de preferent a primera catalana i dos anys després, a tercera divisió, una categoria en què el conjunt ampostí no jugava des de feia gairebé mig segle. Ara, amb un potencial inferior al de la plantilla dels últims anys, haurà d'intentar mantenir la categoria. De moment, els blanc-i-negres es mantenen quinzens a tres punts dels llocs de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)