3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

El central Òscar Álvarez, al Llagostera

L'exdefensa del Girona deixa l'Hospi i cobreix la marxa de Canal en el líder de tercera

El Llagostera va tancar ahir el fitxatge del central barceloní Òscar Álvarez. El jugador es va desvincular de l'Hospitalet, de segona B, i va acordar el fitxatge pel Llagostera fins al 30 de juny. Per qüestions familiars, el jugador, que viu a Girona, preferia no haver-se de desplaçar fins a l'Hospitalet i, per això, va veure de bon ull la proposta del líder de tercera, que havia de cobrir la marxa del central Canal a l'Espanyol B.

Els contactes estaven fets des de feia dies i el desenllaç es va conèixer ahir, un cop l'exjugador del Girona (9 partits i 1 gol en dues temporades) va tenir la baixa de l'Hospitalet. Álvarez ja es va entrenar ahir al vespre amb els seus nous companys i podria ser convocat per al Llagostera-Masnou de dissabte. Álvarez ha jugat l'últim curs a l'Hospitalet (8 partits i 1 gol) i ja no va jugar en el partit de diumenge a Badalona (2-1). Álvarez, que ja havia jugat a tercera amb el Barça C fa quinze anys, és el quart central de l'equip, amb Giró, Vallho i Pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)