Més esport

ESCACS

Marta Amigó, nova delegada territorial a Tarragona

Substitueix Joan Sangés, que va dimitir, i és al càrrec des del 7 de gener

Té 30 anys, és la presidenta del CE l'Espluga de Francolí i també és àrbitre

Marta Amigó és des d'aquest 7 de gener la nova delegada territorial de Tarragona de la Federació Catalana d'Escacs (FCE). Amigó ha estat nomenada pel president de la FCE, Toni Ayza, en virtut dels nous estatuts de l'ens federatiu, després de la dimissió de Joan Sangés i la seva junta directiva.

Marta Amigó Vilalta és nascuda a l'Espluga de Francolí el 1980. Llicenciada en història i ciències de la música, mestra de música de primària i de piano, exerceix de mestra a l'escola Sant Ramon del Pla de Santa Maria. També té el títol de monitora i àrbitre d'escacs. Des de final del 2010 és presidenta del Club d'Escacs l'Espluga de Francolí, al qual ha estat vinculada des de la infantesa i, des del 2003, ha estat membre de la junta directiva de la Federació Catalana d'Escacs i ha estat, fins al seu nomenament com a delegada territorial, la màxima responsable de l'àrea d'escacs de base.

Durant les pròximes setmanes, Amigó acabarà de tancar el seu equip de treball, que intentarà aplegar representants de tot el territori, i es marcaran els objectius per aquests propers anys en els escacs de les comarques tarragonines i de l'Ebre.

Copa Catalana.

Per un altre costat, la fase de Tarragona de la copa Catalana es disputarà diumenge a partir de les 9 del matí a la Lira Vendrell. La competició es jugarà pel sistema suís, a set tandes, cinc al matí i dues a la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)