Més esport

El Cent Patins guanya els títols elit masculí i femení

Hoquei sobre patins en línia. Els nois del Rubí es van imposar en el segon partit del ‘play-off' a l'Espanya de Mallorca i les noies es van adjudicar la lliga regular

El Rubí Cent Patins va aconseguir dissabte una fita històrica en guanyar, amb poques hores de diferència, els títols masculí i femení de la lliga elit, la màxima competició estatal d'hoquei sobre patins en línia. El conjunt vallesà mai havia guanyat cap de les dues lligues i, en la categoria masculina, es va convertir en el primer conjunt català a fer-ho des de la creació de la competició la temporada 2002/03. El títol femení va arribar en guanyar l'últim partit d'una lliga regular, mentre que el masculí ho va fer en imposar-se en el segon partit de la final del play-off a l'Espanya de Mallorca.

Les noies del Cent Patins van guanyar dissabte a la tarda el Silken Tucans per 5-1 i això els va permetre mantenir la primera posició de la classificació de la lliga elit. Van acabar empatades a 55 punts amb el Tres Cantos de Madrid, però van guanyar el títol gràcies als millors resultats en els enfrontaments particulars. Van guanyar a Madrid 1-4 i van mantenir l'average a casa en la segona volta, en què van perdre per un ajustat 5-6. En total van sumar divuit victòries, un empat i una derrota.

Unes hores després, els nois del Cent Patins van derrotar 6-4 els mallorquins, després d'un partit molt disputat i en el qual van haver de remuntar un resultat advers. Els vallesans ja havien guanyat en el primer partit de la final disputat a Mallorca per un clar 3-7 i, amb aquesta segona victòria, van certificar el títol. Aquest primer partit s'hauria d'haver jugat el primer dissabte de maig, però el Cent Patins no va poder viatjar a Mallorca per problemes tècnics amb l'avió, i es va jugar dijous; i el segon, dissabte. El Cent Patins havia dominat la fase regular i va finalitzar primer amb 37 punts, amb dotze victòries, un empat i una derrota. En les semifinals, es va desfer del Castelló en guanyar els dos partits (3-4 i 7-5).

LLIGA FEMENINA

Va empatar a punts amb el Tres Cantos i va ser campió gràcies als partits directes

LLIGA MASCULINA

Cap equip català l'havia guanyat des de la seva creació, el curs 2002/03
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)