3a divisió FEF

“El curs és de notable”

3a divisió. El tècnic de l'Europa, Pedro Dólera, lamenta haver-se quedat sense ascens tot i haver millorat les xifres de l'any passat i ja es fixa, per a la temporada vinent, l'objectiu del títol

Per segona temporada seguida, l'Europa ha estat eliminat abans d'hora de la fase d'ascens a segona B després d'haver-s'hi classificat com a tercer en la lliga. Tot i això, el tècnic, Pedro Dólera, fa una valoració positiva del rendiment del seu equip: “La temporada és de notable; hem millorat les xifres de l'any passat. Malauradament no hem pogut aconseguir l'ascens, però la competició ja ho té, això.” Consolidat com un dels grans de tercera divisió, la fita de l'Europa per a la temporada que ve no pot ser cap altra que repetir la participació en la fase d'ascens i intentar l'ascens de categoria. “L'objectiu de l'any que ve és tornar a estar entre els quatre primers, i si podem ser campions, encara millor. Després haurem d'intentar fer-ho millor en la promoció”, afirma Dólera, conscient de la importància d'acabar primer la lliga per afrontar després l'eliminatòria directa d'ascens. Aquest és, precisament, el camí seguit pel Cornellà, l'únic equip català de tercera que ha aconseguit pujar a segona B.

L'Europa ja ha iniciat el període de vacances i no tornarà a la feina fins a finals del mes de juliol. A principis d'agost participa en el torneig d'Històrics, una competició que agrada a Pedro Dólera pel seu prestigi, però que assegura que els agafarà una mica curts de preparació. L'Europa torna al torneig després de quatre anys de no participar-hi. L'últim cop, el 2010, el va guanyar.

Planificant la plantilla

El cos tècnic de l'Europa està parlant aquesta setmana amb els jugadors per perfilar les renovacions i les baixes per a la temporada vinent i s'està treballant també en les incorporacions. Com en les últimes temporades, la idea és renovar el bloc principal de la plantilla, però hi haurà alguns canvis per intentar fer pujar el nivell. Entre aquesta setmana i la que ve s'anunciaran les altes i les baixes.

El primer fitxatge podria ser el del migcampista Ignacio Rosillo, que ha jugat les últimes quatre temporades al Prat. En aquesta última campanya ha disputat 36 partits i ha marcat quatre gols amb l'equip del Baix Llobregat.

LA NOVA PLANTILLA

La idea és renovar el gros de l'equip i retocar-lo amb alguns canvis per fer pujar el nivell

PER FEINA

El cos tècnic perfila la nova plantilla i Ignacio (Prat) podria ser la primera alta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)