Girona

La Bruixa entra en escena

Girona. El club presenta el patrocinador principal, però no revela els detalls econòmics. Xavier Gabriel critica el tracte que va rebre a Llagostera

La Bruixa d'Or ha aixecat el vol de Llagostera i ha aterrat a Montilivi, la seva nova casa. El Girona va fer ahir l'acte oficial de presentació, tot i que no va revelar el detall més interessant del patrocini: la quantitat econòmica que l'administració de loteria més important de l'Estat aportarà al club gironí. “La quantitat no és important, però és més de la que hem donat al Llagostera”, va dir el seu propietari, Xavier Gabriel. Una declaració que ja va deixar ben clar que La Bruixa d'Or i el club que presideix Isabel Tarragó no van acabar gaire bé la seva relació: “A Llagostera ens vam estrenar en el món del futbol i ens vam decebre”, va revelar Gabriel. “Les coses s'han de dir tal com són. Estic parlant de la junta, no pas del poble, que no el conec. Però el club va prendre una decisió precipitada, o fins i tot egoista. El dia que van pujar em van trucar eufòrics dient que tot era gràcies a La Bruixa d'Or. I al cap d'una setmana decideixen deixar-nos i agafar un nou patrocinador que sembla que és una marca d'ascensors. Fent les coses d'aquesta manera, el que crec és que volen baixar de categoria amb aquest mateix ascensor”, va dir, sense embuts, Xavier Gabriel.

Implicació total

Tot i que l'acord és per un any, Francesc Rebled confia que s'allargarà: “No és fàcil trobar patrocinadors o algú que cregui en el projecte com Xavier Gabriel i la Bruixa, que esperem que ens il·lumini.”

Rebled i Gabriel van afirmar que buscaran sinergies perquè la col·laboració vagi més enllà del patrocini. El propietari de La Bruixa d'Or va parlar de xarxes socials i d'involucrar el Girona en les iniciatives d'aquesta empresa, amb una base de dades superior al milió de persones. “Qualsevol club amb ambició i ganes crida l'atenció, i el Girona n'és un”, va dir Xavier Gabriel, que hi va afegir que un dels objectius és lluitar contra el Barça. “Ara, el Girona ja és més que un club.” “Volem ajudar el Girona a tenir més socis per tenir més força, i aquesta força ens farà aplaudir i animar més intensament el nostre equip”, va comentar Gabriel.

REACCIONS

No és fàcil trobar gent que cregui en un projecte, i Xavier Gabriel i La Bruixa d'Or ho han fet
Francesc Rebled
PRESIDENT DEL GIRONA
Qualsevol club amb ambició i il·lusió crida l'atenció, i el Girona, des d'ara, és més que un club. I l'objectiu és lluitar contra el Barça
A Llagostera ens vam estrenar i també ens vam decebre. Ens van dir que l'ascens era gràcies a La Bruixa i després ens van deixar
La quantitat que aportem no és important, però és superior a la que rebia el Llagostera
Xavier Gabriel
propietari de la bruixa d'or

Set temporades i set patrocinadors diferents

El Girona no ha consolidat cap patrocinador principal en els set anys que fa que juga a segona divisió A. El primer curs de la història a la divisió de plata va signar un contracte amb Codere, una multinacional del sector del joc privat, La temporada 2009/10 va estar la majoria de partits sense patrocinador fins que en el tram final va presentar Play Pinnacle, una casa d'apostes la relació amb la qual va acabar com el rosari de l'aurora després que s'hagués anunciat inicialment una relació que havia de ser més duradora. Tampoc va trobar qui estampés el seu nom a la samarreta a l'inici del curs 2010/11, fins que el Girona va arribar a un acord amb el Patronat de Turisme de la Costa Brava. El Girona va lluir publicitat de la Flor del Café en la temporada 2011/12 després d'un acord amb Casa Darnés. La campanya 2012/13, que gairebé va acabar amb l'ascens del Girona a primera divisió, el club de Montilivi va ser patrocinat per RDI (Recuperación de Impagos), que no va renovar la col·laboració i va fitxar pel Còrdova, amb el qual sí que ha assolit l'ascens. El curs passat va ser l'hora de Tamesol, l'empresa de fabricació de mòduls fotovoltaics que dirigeix l'actual vicepresident del club, Patxi Otamendi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)