Girona

David Bigas treu el cap

El partit de copa entre el Girona i el Tenerife de dimarts serà recordat principalment per les intervencions de Jorge Palatsí en la tanda de penals, però també pel debut oficial de David Bigas amb el primer equip del Girona. El jugador de Peralada, de 20 anys, va substituir Christian Alfonso en la primera meitat de la pròrroga i es va situar com a carriler per la banda esquerra. Bigas no va desentonar i va oferir múscul i consistència per la banda, una primera experiència amb els grans que ben segur que no oblidarà.

“Estic molt agraït al mister per la confiança que em va donar, perquè em va treure a mi abans que altres jugadors, i això significa molt per a mi”, afirma el jugador, que explica quines van ser les seves sensacions dins el camp: “Les primeres arrancades van ser dures, amb el xoc m'assenyalaven falta, però després ja em vaig dosificar i la cosa va anar millor.”

Tot i l'estrena oficial amb el primer equip, Bigas té molt clar que el seu futur immediat és en el filial, de primera catalana, encara que el jugador continuarà entrenant-se habitualment amb l'equip de Pablo Machín en espera d'una altra oportunitat. “És diferent jugar la copa que la lliga, ara haig de continuar entrenant-me bé per intentar rascar algun minut més. M'agradaria tenir una altra oportunitat en la següent tanda de copa. És clar que el canvi de categoria entre el primer equip i el filial es nota, ja que és un ritme diferent, canvia tot, però el fet de poder entrenar-nos amb els jugadors del primer equip també ens fa millorar molt”, diu Bigas, que destaca l'aposta del Girona amb els futbolistes més joves del planter: “Hi confien, ja ha debutat Coris, en Vivi el curs passat, ara jo en la copa... està molt bé, ens dóna forces.”

UN ALTRE MÓN

“Entrenar-te amb el primer equip et fa millorar molt, és un ritme diferent, canvia tot”

L'ESTRENA OFICIAL

“Estic molt agraït al ‘mister' per la confiança que em va donar, significa molt per a mi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)