Espanyol

Piatti enforteix el projecte

Mercat. Superats els tràmits burocràtics, l'Espanyol fa oficial l'arribada de l'extrem argentí, que arriba en qualitat de cedit amb una opció de compra a final de curs de 2,5 milions d'euros

Amb la pretemporada començada i a una setmana que la plantilla iniciï la primera gira de preparació a Holanda, Quique Sánchez Flores veu com les peticions que va realitzar abans d'agafar les regnes del nou projecte de l'Espanyol comencen a fer-se realitat. Pablo Piatti (Córdoba, 1986) va convertir-se ahir de manera oficial en la cinquena cara nova de l'Espanyol amb vista a la temporada 2016/2017, després que uns tràmits burocràtics entre el conjunt blanc-i-blau i el València van fer endarrerir unes hores la presentació, prevista divendres passat, un cop el futbolista havia passat la pertinent revisió mèdica a la clínica Creu Blanca. L'extrem argentí, de 27 anys, arriba en qualitat de cedit a canvi d'uns 200.000 euros i amb una opció de compra a final de temporada al voltant dels 2,5 milions d'euros. Amb l'arribada de Piatti, unida a les de José Antonio Reyes i José Manuel Jurado, a més d'Hernán Pérez, l'Espanyol ja té les dues bandes d'atac tancades.

Tot i haver renovat el curs passat amb el València, la nul·la confiança que li ha mostrat el tècnic Pako Ayestarán i l'elevat sou –1,9 milions d'euros nets–, van fer que la seva sortida fos una prioritat per als dirigents xe després de cinc temporades en què ha mostrat un rendiment irregular a Mestalla. Sense anar més lluny, el seu gran avalador a la capital del Túria havia estat fins ara Nuno Espirito Santo, amb qui l'extrem va completar el curs anterior el millor any com a valencianista i es va convertir en peça clau en els esquemes del preparador portuguès i va fer gala de les seves millors armes: bona tècnica amb la pilota als peus, un innegociable treball defensiu i un excel·lent treball per fora.

Una situació diametralment oposada a la que va viure la temporada passada, quan inoportunes lesions van tallar l'evolució d'un futbolista mancat de la continuïtat necessària per consolidar-se en l'equip. D'aquesta manera, si l'Espanyol acabés exercint l'opció de compra de què disposa, Piatti seria blanc-i-blau fins al 2019 i l'extensió del seu contracte comportaria una fitxa similar a la que percebia en el seu anterior equip, una via que ha acabat sent determinant per a l'entesa final. S'espera que Piatti, que serà presentat oficialment demà a la una del migdia a l'auditori del RCDE Stadium, s'incorpori de manera immediata als entrenaments amb la resta de companys i es posi avui mateix a les ordres de Quique.

La defensa, pendent

Amb Piatti, l'Espanyol ha incorporat cinc futbolistes, quatre dels quals de caràcter ofensiu. En espera de l'arribada d'un quart davanter –tot apunta que l'escollit sortirà d'entre
Álvaro Vázquez i Sergio García–, la direcció esportiva del club continua fent mans i mànigues per reforçar la defensa, el gran handicap la temporada passada. Mentrestant, el club continua acostant posicions amb el Llevant per a la incorporació de Víctor Camarasa, que permetria lligar la figura d'un pivot defensiu, l'última posició pendent.

LA DADA

3
anys
més estarà Piatti a l'Espanyol si el club decideix executar l'opció de compra a final de curs

LES BANDES

Amb l'arribada de Piatti, unida a les de Reyes i Jurado, l'equip ja té els extrems complets
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)