Internacional

Gareth Bale, per fi

Madrid. El gal·lès, que serà presentat avui al Santiago Bernabéu (13 hores), firmarà per sis anys. A Anglaterra parlen de 101 milions, i a Madrid, de 91

El serial Gareth Bale s'ha acabat. A falta de només un dia per al tancament del mercat de fitxatges, el Madrid i el Tottenham van fer oficial l'acord pel qual el futbolista gal·lès jugarà les pròximes sis temporades en el club blanc, que presentarà el seu nou galàctic avui a la una del migdia al Santiago Bernabéu.

El que encara no està clar és la quantitat final de l'operació, ja que, si des de Madrid es parlava de 91 milions d'euros, des d'Anglaterra s'assegurava que el preu final era de 101, i, per tant, se superarien els 94 milions pagats al United per Cristiano Ronaldo l'any 2009. La diferència podria estar en la forma de pagament. Segons les últimes informacions, el Tottenham, després de desestimar que jugadors com ara Morata o Coentrão entressin en l'operació, volia 90 milions d'euros al comptat o 100 en dos terminis, mentre que el Madrid només estava disposat a pagar-ne 100, però en dues quotes. Una altra incògnita és el nou salari de Bale, que podria ser d'11 milions nets anuals, la qual cosa el convertiria en el jugador més ben pagat de la plantilla, per sobre de Kaká i Cristiano, que continua sense renovar.

“Coentrão es queda”

Per altra banda, segons indicava La Gazzetta dello Sport, l'acord perquè Kaká torni al Milan podria estar molt aprop de concretar-se, després que ahir Adriano Galliani aterrés a Madrid per mirar de tancar el traspàs. Un altre jugador que podria sortir del Madrid, i encara més després del fitxatge de Bale, és Özil, que ahir no va jugar ni un sol minut.

Qui podria quedar-se al Madrid és Coentrão, tal com va dir Ancelotti quan va acabar el partit, mentre que el rus Txerixev jugarà cedit al Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)