Girona

Marc Carbó, molt il·lusionat amb l'oportunitat

Girona. El saltenc va ser convocat a Vallecas i les baixes li obren la porta de la continuïtat

No va arribar a jugar, però Marc Carbó va tenir l'oportunitat de debutar en una convocatòria del primer equip del Girona en la visita al camp del Rayo Vallecano. “És clar que m'hauria agradat jugar algun minut, però el sol fet d'anar-hi ja em serveix. És una experiència molt maca”, explica Carbó. El saltenc té possibilitats de repetir convocatòria, perquè Pablo Machín no recupera cap jugador i encara es quedaria més limitat si perdés Juanpe. “No sé si hi tornaré, però tampoc em preocupa gaire. Sé que treballant al màxim puc competir bé, i estic tranquil.” Carbó ha jugat sempre de pivot al mig del camp, però Machín el veu preparat per fer de central, on el sol col·locar en els entrenaments.

Carbó, de 22 anys, va completar la formació entre el Girona (sis anys), el Quart, el Gironès Sàbat i el Manlleu, i després va jugar al Cornellà (segona catalana) i el Farners (primera catalana) abans d'arribar al Girona B. De família futbolera, és nebot de Manel Carbó, exjugador del Girona, el Figueres, el Mestalla i el Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)