Més futbol

3a DIVISIÓ

Nou baixes més al Palamós de Monràs

A Palamós primer deixen sortir abans de confirmar la majoria d'incorporacions. Després de la marxa del pitxitxi Julien Hornuss (21 gols), el migcampista Salvanyà i el defensa Siscu –aquest últim jugarà en el Terrassa–, el club ha confirmat nou baixes de jugadors que havien acabat la temporada a les ordres del tècnic, Quique Yagüe, i que no continuaran. El nou entrenador, Ramon Monràs, no comptarà amb els nou jugadors següents: els porters Carlos Arribas i Diego Gómez; els defenses Álvaro, Pep Arau, David Charcos, Gimeno, Tarrés i Síria i el davanter Dani Sarabia.

Ramon Monràs, Jordi Condom i Juli Torrent estan treballant per lligar la continuïtat dels jugadors gironins que han acabat la temporada, com Cornellà, Marc Vila, Marc Pujol, Joel Murcia, Carles Roca, Corredor i els joves Quintanilla i Maese. El Palamós també pretén comptar amb Jaume Duran, que es recupera d'una greu lesió al genoll del qual va ser operat.

Com a novetats, el club ha recuperat el davanter palamosí Xavi Casagran (Palafrugell) i ha incorporat el mig Àlex Torrent, que prové del Guíxols, de primera catalana. Torrent és el fill del president, Juli Torrent. Amb Bayona renovat, Miki Carós, del juvenil de la FE Palamós, pujarà al primer equip.

LES DADES

Allau de baixes: Després de la marxa del president Emili Caballero, substituït per Juli Torrent, el Palamós es mourà per un pressupost més modest, pendent de determinar. Ramon Monràs és el nou entrenador –Àngel Roig, el tècnic del Verges, serà el seu ajudant–, i Jordi Condom ha tornat al club per ser-ne el secretari tècnic. Hi ha dotze baixes confirmades.
Renovats (2): Bayona i Miki Carós.
Fitxatges (2): Casagran (Palafrugell) i Àlex Torrent (Guíxols).
Baixes (12): Carlos Arribas, Diego Gómez, Álvaro, Pep Arau, David Charcos, Gimeno, Síria, Tarrés, Siscu, Salvanyà, Dani Sarabia i Hornuss.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)