2a divisió A

3a divisió

Olot

Benvingut Mr. Vallès

Enric Vallès busca a Olot la continuïtat que li ha faltat per culpa de les lesions

Tot i que té experiència a alt nivell afronta l'etapa amb il·lusió

“S'han d'acceptarles coses com són. Era irreal
la situació al Birmingham,
ja que no jugava mai”

El recent fitxatge de l'Olot, Enric Vallès, ha estat batejat com a reforç de luxe per cadascun dels components de la directiva del conjunt garrotxí. Que s'incorpori a la disciplina d'un equip de tercera un jugador amb una projecció encara per descobrir, té només 22 anys, i amb experiència en l'Eredevise holandesa i la Premier League anglesa –la primera divisió d'aquests respectius països– d'entrada aporta una expectació important entre els aficionats. Criat a la Masia –hi va estar dels 9 als 18 anys–, el 2008, Enric Vallès va fer
el salt al futbol professional fitxant pel NAC Breda. Després de dues temporades al conjunt holandès, la manca d'oportunitats i de continuïtat el va dur a fer una prova amb el Birmingham, llavors a la Premier League, que va superar amb èxit. Una inoportuna lesió, però, va
tallar d'arrel la seva trajectòria en el club anglès. La fractura per estrès dels escafoides del peu van donar un cop de gràcia a l'aventura de Vallès: “Estant fora de casa passes moments molt complicats. El fet de no tenir una bona situació a l'equip tampoc no ajuda en la recuperació d'una lesió. L'única cosa que pots fer és esperar que arribin els bons moments, com el del diumenge passat, per tornar a jugar uns minuts i gaudir del futbol. Sempre has de tenir confiança, perquè tot té solució”, explica el jugador del conjunt olotí.

Sentir-se futbolista

Tocant de peus a terra, el jove migcampista de l'Olot ha decidit fer un pas enrere, pel que fa la categoria en la qual participa, per tornar a recuperar la sensació de ser futbolista: “En aquest moment s'ha d'acceptar la realitat tal com és. Si que és cert que jo vinc de clubs que es trobaven en categories més elevades, però no tenia cap mena de continuïtat en el joc. Era una situació una mica irreal. La meva realitat és que surto d'una lesió important, i venir a l'Olot per mi és començar de zero i seguir endavant”, analitza Vallès, que ja va entrenar amb l'equip garrotxí durant unes setmanes per avaluar el funcionament del club i el seu propi estat físic: “Els motius per venir a Olot han estat el bon ambient que regna en el grup i la creença que puc recuperar el meu millor nivell de joc envoltat d'un cos tècnic d'una gran qualitat i d'una categoria superior”, afegeix el migcampista nascut a Puig-reig.

Jove amb experiència
Amb només 22 anys, Enric Vallès ja té experiència internacional en la primera divisió holandesa i anglesa. Estudiant d'ADE a Barcelona, fa els viatges cap a Olot –els dilluns, dimecres, dijous i algun divendres– amb el mateix cotxe que els seus companys d'equip: Carlitos, Raül Rodríguez, Francolí i el preparador físic.
2
temporades
va estar Enric Vallès al NAC Breda i al Birmingham, on no va jugar més de cinc partits oficials en cada club. Les lesions li van impedir obtenir la continuïtat desitjada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)