2a divisió FEF

El projecte té comandant

2a divisió B. Marcos Martins és presentat com a president del nou Sant Andreu de Dinorah Santa Ana. La propietària del club diu que hi ha un forat de set milions i que ells ja n'hi han posat 1,5

El nou Sant Andreu de Dinorah Santa Ana ja té el cap visible. La regent del Sant Andreu va presentar ahir la persona que conduirà la nau andreuenca. Marcos Martins serà el cap visible, malgrat que Dinorah Santa Ana continuarà posant ordre, sobretot en el vessant financer, en el conjunt andreuenc. Martins, que ahir va ser presentat, substitueix Manuel Camino i serà l'encarregat d'iniciar oficialment aquesta nova i difícil etapa.

Nova perquè fa tot just dos mesos que el nou equip de govern, de l'empresa Strategic Business Development XXI Century, es va fer càrrec del 96,2% de les accions del Sant Andreu. Difícil perquè en la mateixa compareixença Dinorah va exposar tot el capítol de retrets a les anteriors gestions. “El senyor Gaspart i el senyor Camino poden dir el que vulguin però el forat que hem trobat al club és de prop de set milions d'euros”, va afirmar contundentment l'empresària brasilera, que va assegurar que el seu grup hi havia posat 1,5 milions d'euros perquè el club “pogués continuar existint”.

Dinorah té clar quin és el procés a seguir però primer necessita més informació que la que actualment té. “El nostre objectiu és professionalitzar el club, però ens costa molt perquè hi ha molts papers que no trobem. Ens costa trobar moltes informacions perquè no hi ha comptes des de l'any 2009”, hi va afegir la propietària del club.

Permanència

Des que Strategic Business Development va aconseguir el club, Marcos Martins s'ha encarregat de la part esportiva. “El nostre objectiu ara mateix és la permanència en la categoria, però sabem el potencial dels fitxatges i la competència del nostre cos tècnic. I si podem somiarem amb la segona A”, va afirmar el president, que va dir les primeres frases del seu discurs escrit en català: “Avui és un dia molt important per a mi. És un somni i estic molt content de presidir el Sant Andreu.”

D'altra banda, Marcos també va parlar de l'arribada de jugadors brasilers. De moment el Sant Andreu en té quatre (Jefferson, Arthur, Felipe Sà i Bruno Vinicius). “La nostra intenció és fer venir alguns jugadors brasilers cap aquí. És cert que ara mateix Arthur i Felipe no tenen minuts però és una categoria molt exigent”, va dir Martins, que no vol aventurar-se a fer públic el pressupost fins que tots els comptes siguin més clars.

LES REACCIONS

El nostre objectiu ara mateix és la permanència, però somiem pujar a segona A
Marcos Martins
president del sant andreu
El forat que hem trobat al club és de prop de set milions d'euros, i nosaltres n'hi hem posat 1'5 perquè el club pugui continuar existint
El nostre objectiu és professionalitzar el club, però ens costa molt perquè hi ha molts papers que no trobem
Ens costa trobar moltes informacions perquè no hi ha comptes des de l'any 2009
Dinorah Santa Ana
màxima accionista del sant andreu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)