3a divisió FEF

La Unió no para de moure's

3a divisió. El conjunt figuerenc renova el mitjapunta Marc Serramitja i fa fitxa del primer equip als juvenils Roger Brugué i David Costa. A més, Narcís Barrera s'incorporarà al Palamós

El Figueres continua confeccionant la seva plantilla de cara a la temporada vinent a tota velocitat. El conjunt figuerenc, que tot just dimecres va lligar per un curs més la continuïtat d'Eduardo Vílchez, el seu entrenador, va anunciar la renovació del mitjapunta Marc Serramitja i la promoció cap al primer equip dels juvenils Roger Brugué i David Costa. La Unió ja disposa, doncs, de disset components en la plantilla, onze dels quals ja pertanyien la temporada passada al conjunt figuerenc. I és que amb l'arribada de Vílchez a l'Alt Empordà el Figueres va començar a rutllar i molts dels seus jugadors van mostrar un rendiment òptim, clau en la classificació per a la quarta posició, que els va permetre disputar la fase d'ascens a segona B.

Complement de Revert

Marc Serramitja va arribar l'estiu passat al Figueres procedent del Kristiansund. Anteriorment, el mitjapunta havia jugat diversos anys en equips de segona B com ara el Badalona, el Gavà, l'Alacant, el Llagostera o el Sant Andreu. La campanya passada va participar en 32 partits, va acumular 2.024 minuts i va fer vuit gols en total. Actuant com a segona punta, amb certa llibertat de moviments darrere de l'home de referència en l'atac, Javi Revert, el de la Cellera va brillar i va ser clau en la trajectòria ascendent de l'equip.

Confiança en la base

A més de la renovació de Serramitja, el Figueres va anunciar la incorporació amb el primer equip dels juvenils Roger Brugué i David Costa. Brugué és esquerrà i juga de migcampista. Nascut a Girona l'any 1996, va disputar quatre partits amb el primer equip, tots sota la direcció de Vílchez, i amb 83 minuts acumulats va fer un dels dos gols de la Unió en la derrota contra el Vilafranca a Vilatenim (2-4). Costa, nascut a Figueres, també l'any 1996, juga de central i, també amb Edu Vílchez, va gaudir de minuts en tres jornades consecutives. Tots dos són l'exemple que la Unió creu en el seu futbol de base.

Narcís Barrera enfila el camí de tornada a Palamós

El lateral dret Narcís Barrera no continuarà vestint la samarreta del Figueres el curs 2015/16. El futbolista tornarà a defensar els colors del Palamós després de sortir-ne l'octubre del 2012 en un episodi fosc del conjunt palamosí, que amb el curs iniciat va donar la baixa al mateix Barrera, a més d'Almendros, Gerard Muñoz i Sergi Romero. El defensa va jugar alguns partits amb el Peralada (primera catalana) i abans del tancament del mercat d'hivern va fitxar pel Figueres. Amb el conjunt de l'Alt Empordà, Barrera no ha tingut la regularitat esperada a causa de les lesions, però ha estat moltes vegades un revulsiu per a l'equip sortint des de la banqueta. A Palamós, coincidirà amb Joan Mármol, una de les figures que més es van oposar a firmar-li la baixa ja amb la temporada començada. I és que el de Tordera, tot i la seva sortida precipitada de Palamós, sempre ha guardat un bon record de la seva etapa amb el degà, amb qui va aconseguir l'ascens a tercera el curs 2011/12.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)